Αθλητισμός

13/9/13 14:09

τελ. ενημ.: 17/9/13 11:48

Μια χρονιά φεύγει κι άλλη μια ξεκινά

ΣΧΟΛΕΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΐΑΣ ΤΡΙΓΩΝΟΥ OPTIMIST - LASER

 

Με απονομή αναμνηστικών διπλωμάτων και party-barbeque ολοκληρώθηκε η προπονητική περίοδος 2012-2013 του τμήματος ιστιοπλοϊας τριγώνου του Ναυτικού Ομίλου Χίου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 6/9/13 και συμμετείχαν οι προπονητές με  σχεδόν όλους τους αθλητές όλων των τμημάτων (αρχαρίων, προαγωνιστικής, αγωνιστικής Β’, αγωνιστικής Α’ των optimist και Laser), οι οποίοι έπαιξαν, διασκέδασαν αλλά κυρίως επιβραβεύθηκαν για την προσπάθεια μιας ολόκληρης χρονιάς. Μιας χρονιάς που βρήκε τους αθλητές του ΝΟΧ στα σκάφη τους με όλες τις καιρικές συνθήκες, από ζέστη με άπνοια μέχρι βροχή και θαλασσοταραχή. Ήρθαν κοντά στην φύση, έμαθαν να αγαπούν την θάλασσα, να τη σέβονται, και να μην τη φοβούνται.

Η διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου Χίου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τους προπονητές Βασίλη Μερμυγκούση, Γιάννη Αγραφιώτη, Λυδία Μπελέγρη, αλλά κυρίως τον προπονητή και συντονιστή του τμήματος Άλντο Σάλβια, που ακούραστα έμαθαν ιστιοπλοΐα στα χιωτόπουλα και χάρη στις γνώσεις τους και στο πείσμα τους έχουμε σήμερα μια από τις καλύτερες ομάδες optimist & Laser στην περιφέρεια νήσων Αιγαίου και Κρήτης. 

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση