Αθλητισμός

10/3/18 18:53

τελ. ενημ.: 10/3/18 18:56

Μεγάλο διπλό κατοχύρωσης της τρίτης θέσης στη Θεσσαλονίκη

Επίδειξη δύναμης για την κατοχύρωση της τρίτης θέσης στη βαθμολογία έκανε ο ΝΟΧ μέσα στην έδρα του ΠΑΟΚ. Η ομάδα μας, σε αγώνα διαφήμισης του πόλο, εκπόρθησε τη Θεσσαλονίκη, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 7-4 στο τρίτο οκτάλεπτο. Δυο τέρματα του Καρακάση κράτησαν ζωντανό το ΝΟΧ, πριν οι ομάδες πάρουν τις οδηγίες από τους προπονητές τους για το τελευταίο οκτάλεπτο.

Εκεί ο ΝΟΧ επέβαλε τους όρους του στην πισίνα περνώντας αρχικά μπροστά στο σκορ, με τον Τεσάνοβιτς να βρίσκει δυο φορές δίχτυα και μόλις ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε ο Ρουστάμοφ έγραψε τον επίλογο του νικηφόρου 8 -9. Τα τελευταία πέντε λεπτά μίλησαν οι άμυνες κι ο Καραμπέτσος, όποτε απαιτήθηκε. Η τύχη χαμογέλασε στο ΝΟΧ όταν σουτ του Τσολακούδη 12’’ πριν τη λήξη τράνταξε το δοκάρι και στην αντεπίθεση, με τη λήξη του αγώνα, ο Ρουστάμοφ είδε επίσης το δοκάρι να του στερεί τον πανηγυρισμό ενός ακόμα γκολ.

Η νίκη μέσα στη Θεσσαλονίκη μετατρέπει πια το ΝΟΧ σε φαβορί για την τρίτη θέση της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος.

Οκτάλεπτα: 2-3, 3-1, 2-2, 1-3.

ΠΑΟΚ: Γαλανίδης, Σαρησάββας, Ζάτοβιτς, Ν. Προσινικλής 1, Κουλούρης, Νάνος, Τσολακούδης 1, Μουρατίδης, Παυλίδης, Π. Προσινικλής 1, Τίγκας 1, Τομάσεβιτς 4, Σιορδίλης, Τάτσης, Κεχαλάρης.

ΝΟΧ: Καραμπέτσος, Ρουστάμοφ 2, Τεσάνοβιτς 2, Καλαργυρός 1, Καρακάσης 2, Κανδιόγλου, Πανταζόπουλος 1, Παπούκας 1, Καλογεράκος, Πέττας, ΑΊβαλιώτης, Καζάζης.

Σχόλια άρθρου: 0

Δείτε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση