Αθλητισμός

19/1/17 13:35

τελ. ενημ.: 20/2/18 19:24

Με επιτυχία η συμμετοχή των νέων της ΕΠΣ Χίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα προεπιλογής Εθνικών Ομάδων

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε και ολοκληρώθηκε η συμμετοχή των μικτών ομάδων Παίδων και Νέων της ΕΠΣ Χίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα προεπιλογής Εθνικών ομάδων, οι αγώνες του οποίου διεξήχθησαν φέτος σε ένα γύρο, στα γήπεδα της Παλαιάς Φώκαιας και  της Αναβύσσου στην Ανατολική Αττική το διάστημα 3 – 11 Ιανουαρίου 2017.

Ο 7ος όμιλος στον οποίο συμμετείχαν οι ομάδες μας περιελάμβανε ακόμη τις μικτές ομάδες της Λέσβου, της Σάμου, των Κυκλάδων και των Δωδεκανήσων, με τους αγώνες να γίνονται μέρα παρά μέρα.

Στον αγωνιστικό τομέα, η παρουσία και των δύο ομάδων μας ήταν κατά γενική ομολογία αρκετά ικανοποιητική, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι η φετινή έγκαιρη έναρξη των πρωταθλημάτων υποδομής της ΕΠΣ Χίου αλλά και η σχεδόν ετήσια προετοιμασία των ομάδων λειτούργησαν προς τη σωστή κατεύθυνση. Ειδικά για την ομάδα των Παίδων, το μειονέκτημα της για πρώτη φορά συμμετοχής της πλειοψηφίας των ποδοσφαιριστών της σε παρόμοια διοργάνωση, ισοσκελίστηκε επαρκώς από το αγωνιστικό πάθος, την πειθαρχία και την αξία τους.

Απόλυτη ικανοποίηση υπάρχει και για την εξωαγωνιστική συμπεριφορά και πειθαρχία των ποδοσφαιριστών μας, ενώ και το γεγονός της προσφοράς χιακών προϊόντων και αναμνηστικών προς τις υπόλοιπες αποστολές όπως και προς τη διοργανώτρια ΕΠΣ Αν. Αττικής σχολιάστηκε ευμενώς από όλους.

Κατά τη διάρκεια της αποστολής, ενδιάμεσα των αγωνιστικών υποχρεώσεων και με στόχο την αποφόρτιση - ψυχαγωγία των νεαρών ποδοσφαιριστών, οργανώθηκαν από την ΕΠΣ Χίου οι ακόλουθες δράσεις:

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου

Παρακολούθηση του ποδοσφαιρικού αγώνα ΠΑΕ ΑΕΚ – ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ στο Ολυμπιακό Στάδιο για το πρωτάθλημα της Super League, με προσφορά δωρεάν εισιτηρίων από την ΠΑΕ ΑΕΚ.

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου

Κοπή της βασιλόπιττας των μικτών ομάδων της ΕΠΣ Χίου με τυχερούς τους Μ. Πρελιά (Παίδες), Δ. Τσακό  (Νέοι) και Γ. Μαχαίρα (ΕΠΣ Χίου).

Κυριακή 8 Ιανουαρίου

Περίπατος στην παραλία και τα καταστήματα της Παλαιάς Φώκαιας.

Τρίτη 8 Ιανουαρίου

Ξενάγηση στο Μουσείο της Ακρόπολης με την  ευγενική προσφορά δωρεάν εισόδου από την ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ.

Επίσκεψη στο προπονητικό κέντρο της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ, ξενάγηση στα γήπεδα και τους βοηθητικούς χώρους, φωτογράφηση με ποδοσφαιριστές της ομάδας, ομιλία από τον Τεχνικό Διευθυντή των Τμημάτων Υποδομής της ΠΑΕ Τόλη Αποστόλου και το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ Σίμο Συμεωνίδη.

Την αποστολή εκτός από τους Ενωσιακούς προπονητές Δ. Ντούλη (Νέων) και Μ. Χατζηδάκη (Παίδων), συνόδευσαν ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Χίου Π. Δημητρακόπουλος (αρχηγός αποστολής), Χ. Σεράφη (Ταμίας ΕΠΣ Χίου και Πρόεδρος της Επιτροπής Υποδομών και Μικτών ομάδων), Σ. Μοίρα (μέλος Δ.Σ. και μέλος της Επιτροπής Υποδομών και Μικτών ομάδων), Θ. Αργυρούδης (μέλος της Επιτροπής Υποδομών και Μικτών ομάδων), Ν. Κλαδιάς (μέλος της Πειθαρχικής Επιτροπής) και Γ. Μαχαίρας (αρχιδιαιτητής και μέλος του Τοπικού Οργάνου Διαιτησίας).

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση