Αθλητισμός

26/8/13 14:14

τελ. ενημ.: 26/8/13 14:14

Μαζεύει διακρίσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό

ΜΕ ΔΥΟ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΥΡΛΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ Η ΟΜΑΔΑ OPTIMIST ΤΟΥ Ν.Ο. ΧΙΟΥ

Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε στους διοργανωτές η ομάδα Optimist του Ν.Ο. Χίου που συμμετείχε στο διεθνή αγώνα ιστιοπλοΐας για σκάφη τύπου Optimist που διοργανώθηκε από το ARM Urla Sailing Club στα Urla της Σμύρνης από 13-18/8/2013.
Την ομάδα αποτελούσαν οι 5 αθλητές του ανερχόμενου τμήματος και συγκεκριμένα οι:  Δέσποινα Γεωργούλη, Νίκος Μάγειρος, Μάρκος Μπαντζός, Κώστας Αναδιώτης και Φάνης Ζήσης. Την ομάδα μας συνοδεύει ο προπονητής Άλντο Σάλβια και ο τεχνικός σύμβουλος του τμήματος Γιάννης Αναδιώτης.
Με περισσότερες από 400 συμμετοχές σκαφών, το ARM Urla Sailing Club είναι μια από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις στην κατηγορία στην Ιστιοπλοϊα Τριγώνου και όπως αναμένονταν ο Ν.Ο. Χίου κατάφερε να ξεχωρίσει με τους αθλητές του.
Η Δεσπ. Γεωργούλη τερμάτισε στην 3η θέση ανάμεσα σε 95 σκάφη, ενώ 2η και 3η θέση κατέλαβαν αντίστοιχα στις 88 συμμετοχές σκαφών οι Φ. Ζήσης και Κ. Αναδιώτης στην κατηγορία των αγοριών. Μάλιστα οι διοργανωτές προσκάλεσαν την ομάδα Τριγώνου του Ν.Ο. Χίου να συμμετάσχει και στο παντουρκικό πρωτάθλημα Ιστιοπλοϊας που θα διεξαχθεί μέσα στον Σεπτέμβριο, στα πλαίσια του καλού λανσαρίσματος των αθλητών του τμήματος.
Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στον προπονητή της ομάδας Άλντο Σάλβια αλλά και στον Τεχνικό Σύμβουλο του Τμήματος Γ. Αναδιώτη για την υποστήριξη που είχαν οι αθλητές κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το Τμήμα Ιστιοπλοϊας του Ν.Ο. Χίου την τελευταία τετραετία έχει καταγράψει πολλές διακρίσεις, ενώ στα τμήματά του αθλου΄νται περισσότερα από 40 παιδιά, όπως και στις Σχολές Ανοικτής Θαλάσσης που διοργανώνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

 

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση