2.12.2014 12:56

Μαθήματα Μπρίτζ

Στο κυλικείο του ξενοδοχείου «Διάνα» ,Ελ. Βενιζέλου 92 –Α΄όροφος συναντιούνται κάθε Τετάρτη στις 18:00, από την τα μέλη του Χιώτικου Ομίλου Μπρίτζ και επιδίδονται στο αγαπημένο τους πνευματικό σπορ. Οι πόρτες και οι αγκαλιές είναι ανοιχτές σε όποιους θέλουν να αισθανθούν τις συγκινήσεις του παιχνιδιού και να γίνουν μέλη του συλλόγου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πάρουν περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα. 6945723387-6934777792.

Περιμένοντας τα νέα μέλη που θα μεγαλώσουν ακόμη περισσότερο την οικογένεια του Μπρίτζ στη Χίο,  το διοικητικό συμβούλιο στέλνει το μήνυμα: « Δώστε τέλος στη μοναχική ζωή, γνωρίστε έναν καινούριο κόσμο»!

Ο στόχος

Η Ελληνική Ομοσπονδία Μπριτζ σήμερα έχει περισσότερα  από 6000 είναι τα ενεργά μέλη-αθλητές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπρίτζ  που ασχολούνται με το αγωνιστικό Μπρίτζ στην Ελλάδα, αλλά δεν είναι το ταβάνι στις προσδοκίες της. Εφικτός στόχος είναι να φτάσουν  τα 8.000 και να αυξάνονται, βήμα-βήμα συμβάλλοντας στην ανάοτυξη του αθλήματος στην Ελλάδα.

Για το σκοπό αυτό γίνονται προσπάθειες να ενταχθεί το άθλημα στα προγράμματα μαζικού αθλητισμού και να αναλάβουν οι δήμοι τη διοργάνωση των μαθημάτων.
Το Μπρίτζ, σύμφωνα με την Ομοσπονδία  αποτελεί ένα παιχνίδι ζωής, ένα κώδικα επαφής και επικοινωνίας με εκατομμύρια ανθρώπους σ’ όλο τον κόσμο και μέσο δημιουργίας νέων γνωριμιών και φίλων, ένα άθλημα που  συντροφεύει, διασκεδάζει και καλλιεργεί τη σκέψη  συνεχώς και  δίνει σ’ όλους, ανεξάρτητα από ηλικία και φύλο, τη δυνατότητα να διεκδικήσουν διακρίσεις, έπαθλα και βραβεία.

Το σκάκι της τράπουλας, όπως το αποκαλούν, είναι να αναγνωρισμένο πνευματικό άθλημα ενταγμένο στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού από το 1975, που στο άμεσο μέλλον θεωρείται βέβαιο ότι θα ενταχθεί και στους Ολυμπιακούς Αγώνες….

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ