Αθλητισμός

10/1/14 12:28

τελ. ενημ.: 10/1/14 12:28

Μακριά … από τους υποψήφιους

Στην  εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο, στην  πρώτη συνάντηση των μελών του Συλλόγου Υγείας Χίου για το 2014, σε ένα πολύ καλό κλίμα, ακούστηκαν πολλές φωνές.
Την ανάλυση των πεπραγμένων έκανε ο απερχόμενος πρόεδρος Μιχάλης Συμιριώτης. Σε ότι αφορά τα οικονομικά στοιχεία, κύρια από τους δύο ημιμαραθώνιους, το ταμείο του Συλλόγου είναι αρνητικό κατά 3.500 ευρώ. Ακόμα βραβεύτηκαν σωματεία που βοήθησαν στη διεξαγωγή του, όπως  η Εθελοντική ομάδα ΟΜΙΚΡΟΝ, οι Ποδηλάτες Χίου, το ΚΠΕ της Ομηρούπολης και το Ποδηλατείν.
Στα αξιοσημείωτα είναι τα παράπονα που εκφράστηκαν για τη συνδρομή του Δήμου Χίου. Τους είχαν ζητηθεί μόνο κάδοι απορριμμάτων για τη διοργάνωση και τελικά δόθηκαν πολλοί λιγότεροι από αυτούς που ζητήθηκαν. Συγκεκριμένα στον αγώνα ζητήθηκαν 10 κάδοι μεγάλοι αλλά δόθηκαν μόνο δύο μικροί. Χαρακτηριστικά ειπώθηκε  «ευτυχώς που προνοήσαμε και φέραμε σακούλες, αλλιώς θα είχε βρωμίσει όλος ο Κάμπος».
Όσον αφορά στην εξεύρεση οικονομικών πόρων αποφασίστηκε να μην στραφούν σε υποψήφιους των επερχόμενων εκλογών, είτε δημοτικούς είτε περιφερειακούς,  αλλά ούτε να δεχτούν την προσφορά τους, γιατί πιθανά να εμπεριέχει πολιτικά κίνητρα και θα το εκμεταλλευτούν πολιτικά.

 

 

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση