21.10.2016 9:18

Μαίνεται ο πόλεμος στην Ε.Π.ΣΧίου

Δεν λέει να κοπάσει η θύελλα μεταξύ των δυο στρατοπέδων στην ΕΠΣΧίου παρασύροντας στη δίνη της όλο το χιώτικο ποδόσφαιρο.

Το νέο Δ.Σ

Με ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Ε.Π.Σ.Χίου έγινε γνωστή η τροποποίηση του Διοικητικού Συμβουλίου στην Ένωση με πρόεδρο τον Π. Δημητρακόπουλο.

Η ανάρτηση που έγινε στις 21.31 της Παρασκευής στο site της ΕΠΣΧίου αναφέρει:

Στη σημερινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου (πρακτικό 55 της 20ης Οκτωβρίου 2016) της Ε.Π.Σ. Χίου η οποία πραγματοποιήθηκε βάσει της σχετικής ομόφωνης απόφασής του της 17ης Οκτωβρίου 2016 (πρακτικό 54, θέμα 2ο) έγινε ανασυγκρότηση του ως ακολούθως (σύμφωνα με την παράγραφο 6 του άρθρου 35 οι αποφάσεις που λαμβάνονται από το Δ.Σ. τίθενται άμεσα σε ισχύ):

Πρόεδρος: Π. Δημητρακόπουλος

Α αντιπρόεδρος : Ι. Λορέντζος

Β αντιπρόεδρος : Κ. Μανωλάκης

Γεν. Γραμματέας: Φρ. Κουκής

Αναπλ. Γραμματέας : Λ. Κουκούλης

Ταμίας: Χρ. Σεράφη

 

Πρόεδροι Μόνιμων Επιτροπών της Ε.Π.Σ. Χίου εκλέχτηκαν οι παρακάτω:

Πειθαρχική: Κος Πάχος (ως έχει σήμερα)

Όργανο διαιτησίας: Κος Λορέντζος

Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου (και υποδομών): Κος Δημητρακόπουλος

Θεμάτων ασφαλείας και πρόληψης βίας: Κος Μανωλάκης

Προμηθειών: Κα Σεράφη

Τεχνικής Επιτροπής: Κος Δημητρακόπουλος

Στατιστικής και γηπέδων: Κος Κουκής.

 

Σύμφωνα με την απόφαση του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Χίου της 17ης Οκτωβρίου 2016 αυτό ήταν το μοναδικό θέμα της σημερινής συνεδρίασης.

 

Η διάψευση

Μισή ώρα αργότερα ο Β. Μήτσουρας, μέχρι πρότινος πρόεδρος της ΕΠΣΧίου διαψεύδει την τροποποίηση του Διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΣΧίου, υποστηρίζει πως δεν πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση, χαρακτηρίζει παράνομη της διαδικασία και επιφυλάσσεται κάθε νόμιμου δικαιώματος του.

Πριν από λίγη ώρα ενημερωθήκαμε από τα ΜΜΕ ότι πραγματοποιήθηκε ανασυγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΣ Χίου, ωστόσο αυτό πρόκειται για ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΘΕΣΜΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ, καθώς από τη μία δεν έχει συγκληθεί το Δ.Σ. βάσει των άρθρων 36 και 33 του καταστατικού και από την άλλη κανείς από τους τρεις υπογράφοντες δεν ήταν παρών στο Δ.Σ. (αφού δεν είχε συγκληθεί!), επομένως τόσο ο Κ. Μανωλάκης δεν μπορεί να εκλεγεί Β’ Αντιπρόεδρος, αφού δεν έχει θέσει υποψηφιότητα, αλλά και ούτε ο Λ. Κουκούλης ως Αν. Γραμματέας για τον ίδιο λόγο.

Καταδικάζουμε την κατάλυση κάθε έννοιας νομιμότητας και δημοκρατικών διαδικασιών στο Δ.Σ. της ΕΠΣ Χίου και επιφυλασσόμαστε παντός νομίμου δικαιώματός μας. Τέλος απαιτούμε την άμεση αφαίρεση των ονομάτων μας από το Δ.Σ. της ΕΠΣ Χίου και των Επιτροπών της.

 

 

 

 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ