13.8.2015 9:22

Μάχες στο Βόρειο Αιγαίο

Mε αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζονται οι ιστιοπλοϊκές μάχες στο «Κύπελλο Βορείου Αιγαίου 2015» που διοργανώνει ο Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης, στο Porto Carras στην Χαλκιδική, όπου είναι η έδρα των αγώνων.

Οι μάχες και στις τρεις κατηγορίες είναι μεγάλες και οι ιστιοπλόοι δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για να πετύχουν τη μέγιστη απόδοση των σκαφών.

 

Μετά από πέντε ιστιοδρομίες, στην κατηγορία IRC γίνεται μεγάλη μάχη μεταξύ του σκάφους JINETERA με κυβερνήτη τον Θάνο Ανδρόνικο και του OXYGONON του Ακη Τσαλίκη. Στην τρίτη θέση ανέβηκε το BAXIMUS του Θανάση Μπαξεβάνου που έκανε δύο πολύ καλές κούρσες στην 3η μέρα.

 

Εντονος συναγωνισμός και στην κατηγορία ORC Performance μεταξύ του ELLINIXX με κυβερνήτη τον Στέργιο Λεονταρίδη και του GRANDMA X του Χριστόφορου Πριτσούλη που μπήκε για πρώτη φορά στην τριάδα, λόγω των εξαιρετικών εμφανίσεων στις δύο τελευταίες ιστιοδρομίες. Μετά ακολουθεί το ARISTOTELIS με κυβερνήτη τον Γιώργο Κώστα.

 

Στην κατηγορία ΟRC Sport το KOURSAROS με κυβερνήτη τον Γιάννη Λαμπριανίδη δεν έχει χάσει ως τώρα σε καμία κούρσα και είναι στην πρώτη θέση. Μετά έρχεται το DE MAR A MAR του Νότη Μπατσή και τρίτο είναι το EQUINOX με κυβερνήτη τον Γιώργο Ματσικίδη.

 

Οι ιστιοδρομίες περιλαμβάνουν διαδρομές ελεγχόμενου στίβου (όρτσα-πρύμα, τρίγωνο) και παράκτιες διαδρομές στον Τορωναίο κόλπο και η αυλαία του «Κυπέλλου Βορείου Αιγαίου 2015» θα πέσει σήμερα.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ