10.7.2012 9:12

Λύση Πάτερου!

- ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ

 
Στο Βαγγ. Πάτερο, επί σειρά ετών προπονητή του Ολυμπιακού που εδώ και μια σεζόν εργάζεται με ομάδα πόλο στη Σμύρνη στρέφει την προσοχή του ο ΕΛΜΑ/ΝΟΧ καθώς είναι άμεση η ανάγκη για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας από άνθρωπο που να διαθέτει εμπειρία και να γνωρίζει μέσες άκρες του παίκτες που θα αποτελέσουν το ρόστερ του ΕΛΑΜ/ΝΟΧ στη φετινή αγωνιστική περίοδο.
Με το Βαγγ. Πάτερο έχει ήδη έρθει σε μια πρώτη επικοινωνία η διοίκηση του ΝΟΧ, ωστόσο σήμερα θα ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα με τα μέλη του συμβουλίου να τοποθετούνται επί των προτάσεων που έχουν πέσει στο τραπέζι.
Ο Βαγγ. Πάτερος δείχνει απόλυτα θετικός στο να έρθει στη Χίο, καθώς για τον ίδιο σηματοδοτεί την επιστροφή του στην Α1 μετά από ένα χρόνο απουσίας και φυσικά με μια ομάδα που έχει στόχους και προοπτική.
 
Απαντούν
Οι προτάσεις με μειωμένες αποδοχές που έχουν γίνει στους παίκτες που αγωνίζονταν με τον ΕΛΜΑ/ΝΟΧ την προηγούμενη χρονιά αποτελούν το «αγκάθι» στην ανανέωση της συνεργασίας τους με την ομάδα του νησιού μας. Σύμφωνα με τις πρώτες συζητήσεις που έχουν γίνει, ο Αντ. Βλοντάκης και ο Θοδ. Χατζηθεοδώρου φαίνεται να έχουν αποδεχτεί τις οικονομικές προτάσεις που τους έχουν γίνει, ενώ ανοικτή γραμμή επικοινωνίας υπάρχει με τους Καραμπέτσο, Θεοδωρόπουλο, Ντόσκα και Μιράλη για να ανανεώσουν. Πρόταση να συνεχίσει έχει δεχτεί ο Γ. Κατσουλάκης και ο Κων/νος Βιτέλας, ενώ την πρόταση ανανέωσης έχει αποδεχθεί και ο Γιώργος Φουντούλης.
«Ανοικτό» παραμένει το θέμα της πρότασης συνεργασίας στο Χιώτη πολίστα Γιάννη Φουντούλη, με τις τελευταίες λεπτομέρειες να αναφέρουν ότι σήμερα το αργότερο αύριο θα γίνει η πρώτη κρούση στον αθλητή. 

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ