17.1.2013 17:25

Λάμψη Σάντος, Φύσσα και Βόκολου

ΤΟ TEAM ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΤΑΣ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΧΙΟΥ

Ο Φερνάντο Σάντος και οι συνεργάτες  του στην τεχνική ηγεσία της Εθνικής  Tάκης Φύσσας και Λεωνίδας  Βόκολος, θα είναι οι επίσημοι καλεσμένοι της Ε.Π.Σ Χίου στη γιορτή του κοψίματος της  Πρωτοχρονιάτικης πίττας που θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της  Παρασκευής 30 Ιανουαρίου, σε χώρο που δεν έχει ορισθεί ακόμη.

Το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης μετά από πρόταση του προέδρου της ΕΠΟ Γ. Σαρρή θα απονείμει τιμητικές αναμνηστικές πλακέτες στον πρώτο ως Ομοσπονδιακό προπονητή και στο δεύτερο ως μέλος της ομάδας που κατάκτησε το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα το 2004 στα γήπεδα της Πορτογαλίας.

Νωρίτερα  το team της εθνικής θα καταθέσει τις γνώσεις του για το σύγχρονο ποδόσφαιρο στο σεμινάριο που διοργανώνει η  Ένωση.

Μεταξύ άλλων θα βραβευτούν επίσης οι φοιτητές - παίκτες της Μικτής Νέων που  εισήχθησαν σε Α.Ε.Ι. το 2012 και ο παλαίμαχος διαιτητής Γ. Λαμπρινούδης.

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ