20.9.2016 10:49

Κούνησε μαντήλι από την Ε.Π.Σ. Χίου ο Στρατής Φεργαδιώτης

Συνεχίζονται οι αναταράξεις στην Ε.Π.Σ. Χίου μετά την ανάδειξη στη θέση του προέδρου του μοναδικού υποψήφιου για την προεδρεία Βασίλη Μήτσουρα. Μετά την παραίτηση του Γ.Γ. της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χίου ένας ακόμη παράγοντας ο Στρατής Φρεγαδιώτης υπέβαλε στην παραίτησή του υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων ότι πρόκειται για έναν πρόεδρο που «δεν έχει καν ασχοληθεί με το άθλημα».

Αναλυτικά ο Στρατής Φρεγαδιώτης στην επιστολή του προς τη Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Χίου σημειώνει:

«Ήδη από τον Ιανουάριο 2016 είχα καταδικάσει δημοσίως τον τρόπο με τον οποίο εκινούντο μέλη της πλειοψηφίας των μελών του ΔΣ της ΕΠΣ Χίου. Ήδη από τότε είχα επισημάνει τα στραβά της διοίκησης, είχα πάρει θέση ενάντια στις μη καταστατικές και παράνομες διαδικασίες που ακολουθούνταν και οι οποίες αργά ή γρήγορα θα οδηγούσαν το παρόν ΔΣ σε τέρμα.

Είναι πλέον σαφές μετά και τα τελευταία θλιβερά γεγονότα που είδαν το φως τις δημοσιότητας

α) παραίτηση – κίνηση ανατροπής του πρώην Προέδρου κ. Γεωργίου Φρατζέσκου από μέλη της πλειοψηφίας,

β) εκλογή νέου Προέδρου από ΔΣ οκτώ και όχι εννέα μελών, ότι η θητεία του παρόντος ΔΣ έληξε πρόωρα. Για το καλό του τοπικού ποδοσφαίρου παρέμεινα μέχρι σήμερα στο ΔΣ προσπαθώντας με κάθε τρόπο να πιέσω για τη διασφάλιση της νομιμότητας, ασκώντας ταυτόχρονα τον επιτρεπόμενο έλεγχο και επιρροή -στο μέτρο των δυνατοτήτων μου- σε όλους τους τους τομείς της διοίκησης της Ένωσης και προς όφελος πάντοτε του αθλήματος και των σωματείων του τόπου μας.

Λυπάμαι, αλλά έφτασα στα όριά μου. Ειδικά μετά την εκλογή ως προέδρου του ΔΣ ενός ανθρώπου που δεν έχει καν ασχοληθεί με το άθλημα όπου υπηρετούμε εδώ και πολλά χρόνια, σε συνδυασμό με τα όσα ακούγονται καθημερινά για υπόγειες συναλλαγές, επιρροές και κατευθυντήριες «γραμμές» που χαράσσονται από εξωδιοικητικούς παράγοντες, είμαι πλέον βέβαιος ότι έφτασε η ώρα να αποχωρήσω από το ΔΣ.

Στο θέατρο αυτό που έχει στηθεί εγώ δεν έχω ρόλο ούτε διεκδικώ. Προσπάθησα μάταια να πείσω κάποιους ανθρώπους να συνετιστούν για το λόγο αυτό δηλώνω την παραίτησή μου από το ΔΣ της ΕΠΣ Χίου η οποία απαιτώ να γίνει δεκτή. Αποχωρώ με το κεφάλι ψηλά και δεσμεύομαι να επανέλθω όταν σε συνεργασία με άτομα αξιόλογα θα είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε αυτά που αξίζει το Χιώτικο ποδόσφαιρο».

 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ