5.1.2016 15:02

Κοσμογονία

ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ, ΑΦΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΡΗ

Άλλο Κανάρη θα δούμε από την Κυριακή, που αρχίζει και πάλι ο Μαραθώνιος του Πρωταθλήματος της Γ` Εθνικής κατηγορίας Ποδοσφαίρου, όπως μας έχουν δηλώσει ο πρόεδρος Τάκης Ταναϊνης και ο προπονητής Μανώλης Παπαδόπουλος. Κατ’ αρχάς αδειάζουν θέσεις από το ρόστερ, για να καλυφθούν από νέα πρόσωπα. Μετά από την λύση της συνεργασίας με το Δημήτρη Γιοβανάκη, από την ομάδα αποχώρησαν και οι Φίλιππος Αλεξανδρόπουλος,  Μάριος Μελέκος και  Ευθύμιος Γκαμάγκας. Η διοίκηση στις ανακοινώσεις της αναφέρει ότι για τη λύση της συνεργασίας με τον  Αλεξανδρόπουλο οι λόγοι είναι  προσωπικοί, για τους Γκαμάγκα και Μελέκο δεν κάνει κανένα  σχόλιο, καμία αναφορά, αλλά για το Γιοβανάκη, η ενημέρωση είναι πολύ δεικτική: «Δεν έγιναν δεκτές οι απαιτήσεις του», αναφέρει επίσημα, με προφανή στόχο να δικαιολογηθεί για τη λύση της συνεργασίας με τον πολυτιμότερο παίκτη στους αγώνες του πρώτου γύρου.

ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΕ

Η ομάδα των Νενήτων απόκτησε τον Παναγιώτη  Τσιούμα, 22 ετών από τον  Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου. Έχει αγωνισθεί στην Τριγλία Ραφήνας, στην  Καλλιθέα και τον  Εθνικό Πειραιά. Είναι πολυσύνθετος παίκτης και μπορεί να αγωνισθεί σε όλες τις θέσεις της άμυνας και του κέντρου. Τις αμέσως επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν και άλλες μεταγραφές

Οικονομικές ενισχύσεις

Οι δύο ειδήσεις που ακολουθούν, απαντάνε εν μέρει στο ερώτημα που πιθανά είναι στα χείλη πολλών. «Που βρίσκουν τα χρήματα και κάνουν μεταγραφές;»

Την ομάδα βοηθάει και το κατάστημα Everest Χίου. Η επιχείρηση  θα ενισχύσει οικονομικά τ προσφέροντας το 1% από τα έσοδα των μηνών Οκτώβριου και  Δεκέμβριου του 2015.

Έτσι, όσοι αγόρασαν προϊόντα από το συγκεκριμένο κατάστημα αυτούς  τους δύο μήνες χωρίς ίσως να το γνωρίζουν ή εν γνώσει τους ενίσχυσαν οικονομικά το σύλλογο.

 

Χοροεσπερίδα

 

Σημαντικά έσοδα προστέθηκαν και από την καθιερωμένη Πρωτοχρονιάτικη χοροεσπερίδα που διοργάνωσε η ομάδα την Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2016 στο κέντρο «Χάραμα» με  doubledot 20ευρώ το άτομο. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ