16.9.2014 11:22

Κλειστές πόρτες

Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΦΥΛΑΚΩΝ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΙΣΟΔΟΥΣ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ

Mπείτε σκύλοι αλέστε στα γήπεδα της Χίου, τέλος. Με απόφαση του Νομικού προσώπου του Δήμου, οι είσοδοι των γηπέδων θα ανοίγουν μετά τις 17:00, μόνο για τις ανάγκες των προπονήσεων των ομάδων, των μεμονωμένων αθλητών και των αγώνων. Τις πρωινές και μεσημβρινές ώρες θα παραμένουν κλειστές.

Με την απόφαση αυτή καταβάλλεται προσπάθεια να προστατευθούν οι αθλητικοί χώροι από την  ανεξέλεγκτη είσοδο, αφού έχει διαπιστωθεί ότι πολλές φορές χρησιμοποιούνται ακόμη και από άτομα που δεν έχουν καμία σχέση με το χώρο του αθλητισμού. Τα Σαββατοκύριακα οι  είσοδοι θα είναι ανοικτές τις ώρες που απαιτούνται για τη διεξαγωγή των αγώνων

«Την απόφαση επέβαλλε και η αδυναμία φύλαξης των αθλητικών εγκαταστάσεων, αφού οι φύλακες είναι ελάχιστοι και μετακινούνται συνεχώς για να καλύψουν τις ανάγκες εποπτείας όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων. Οι χρήστες τις πρωινές ώρες μπορούν να μπαίνουν στις εγκαταστάσεις από την ανατολική είσοδο του Κλειστού Γυμναστηρίου», δηλώνει ο διευθυντής του δημοτικού σταδίου Χίου Σταμάτης Λίναρης. Το μέτρο είναι πιθανόν να τροποποιηθεί, αν το ζητήσουν ενδιαφερόμενοι.

Αναγκαίες επισκευές

Το δημοτικό στάδιο Χίου χρειάζεται επισκευές. Τα αποδυτήρια των ομάδων και των διαιτητών και οι τουαλέτες είναι σε κακή κατάσταση. Τζάμια σπασμένα, πόρτες που δεν κλείνουν, ντουζιέρες χαλασμένες και άλλα συνθέτουν μια κακή εικόνα. Θα πρέπει να ρυθμιστεί και η έλλειψη τουαλέτας ανδρών. Η μοναδική απέναντι από το αναψυκτήριο της δυτικής  εισόδου, έχει μετατραπεί σε γυναικεία και παραμένει κλειστή. Οι άνδρες πρέπει να εξυπηρετούνται από τις τουαλέτες των αποδυτηρίων των ομάδων, αλλά αυτό είναι αδύνατον σε ώρες αγώνων, αφού - σωστά - η είσοδος στον αγωνιστικό χώρο είναι κλειστή.

Η διοίκηση  έχει καταγράψει τα προβλήματα και υποστηρίζει ότι σύντομα θα επισκευαστούν.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ