19.6.2018 12:44

Χάλκινο μετάλλιο και εντυπωσιακή εμφάνιση για τα κορίτσια Ρυθμικής & Ενόργανης του ΒΑΟΛ

Με τη γνωστή βιβλική ιστορία  του Δαβίδ με τον Γολιάθ παρομοίαζαν τους εαυτούς τους  τα πενήντα και πλέον κορίτσια του τμήματος Ρυθμικής και Ενόργανης Γυμναστικής του ΒΑΟΛ, που το μεσημέρι του Σαββάτου, βρέθηκαν στο Ολυμπιακό Κλειστό Γυμναστήριο Γαλατσίου προκειμένου να διαγωνιστούν στο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ego Astro Gym.  Η πολυπληθής Χιώτικη αποστολή όμως όχι μόνο δεν φοβήθηκε τις επαγγελματικού επιπέδου εμφανίσεις των άλλων διαγωνιζομένων  αλλά κατόρθωσε να προκαλέσει το αβίαστο χειροκρότημα όλων των θεατών του σταδίου, εντυπωσιάζοντας με τον συγχρονισμό τους και την καταπληκτική εμφάνισή τους. 

Τα πενήντα τρία κορίτσια του ΒΑΟΛ ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες των προπονητριών τους   Άσπας Συρρή και Κατερίνας Παναγοπούλου, παρουσίασαν έναν πεντάλεπτο πρόγραμμα με τίτλο «Η άλλη όψη του εαυτού» με απόλυτο συγχρονισμό, ομαδικότητα και εντυπωσιακά ακροβατικά, αποσπώντας ευμενέστατα σχόλια από κριτές και θεατές.

Οι κόποι ανταμοίβονται…

Η ανακοίνωση το βράδυ του Σαββάτου της κατάκτησης του  χάλκινου μεταλλίου τις γέμισε με υπερηφάνεια και χαρά και τους έδωσε δύναμη να συνεχίσουν να αγωνίζονται για να επιτύχουν ακόμη καλύτερη εμφάνιση την επόμενη χρονιά.

Το μετάλλιο όμως που κρατούν στα χέρια τους αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία για τις  μικρές αθλήτριες  οι οποίες κατανόησαν ότι τα αγαθά κόποις κτώνται.

Παράλληλα συνειδητοποίησαν ότι παρά τις αντίξοες συνθήκες που πολλές φορές προπονούνταν εξαιτίας έλλειψης κατάλληλου χώρου, η επιμονή τους και οι σωστή καθοδήγηση που είχαν από την Άσπα Συρρή και την Κατερίνα Παναγοπούλου, τις βοήθησε να κατακτήσουν το στόχο τους, που δεν ήταν άλλος από μία καλή εμφάνιση σε ένα μεγάλο φεστιβάλ.

Με τις βαλίτσες τους γεμάτες εμπειρίες και με τα χαμόγελα ικανοποίησης ζωγραφισμένα στα πρόσωπα τους , τα κορίτσια του ΒΑΟΛ επέστρεψαν στη Χίο και έδωσαν ραντεβού για νέες εντυπωσιακές εμφανίσεις το Σεπτέμβριο.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ