Αθλητισμός

1/2/18 9:44

τελ. ενημ.: 20/2/18 19:06

Κάνει τη Χίο... δεύτερο σπίτι τους!

Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΗΣ διοργανώνει για μία ακόμη χρονιά τουρνουά πόλο για τους Ιταλούς αθλητές

Μπορεί να μένει μόνιμα στο Μιλάνο και να δραστηριοποιείται προπονητικά στις ιταλικές πισίνες τα τελευταία 10 χρόνια, ο Παντελής Καραμανής δεν ξεχνά όμως τη «φυσική» του έδρα, το Ιωνικό Κολυμβητήριο και τη Χίο και διοργανώνει σχεδόν κάθε χρόνο ένα ελληνοιταλικό Camp προετοιμασίας για αθλητές πόλο μεταξύ των δύο χωρών, διαφημίζοντας έτσι τις αθλητικές υποδομές του νησιού μας αλλά και την ναυταθλητική του ιστορία.

Πρώην αθλητής του Ομίλου και προπονητής του, ο Παντελής γνωρίζει καλά πόσο σημαντική είναι η ανταλλαγή εμπειριών στην υδατοσφαίριση και πόσο πολύ οι μικρότεροι αθλητικά πολίστες αναζητούν ευκαιρίες για να δείξουν το ταλέντο τους.

Έτσι για φέτος προετοίμασε και ξεκινά την διεξαγωγή δύο Camp πόλο, ένα προγραμματισμένο για το Μάρτιο και ένα αντίστοιχο το καλοκαίρι, με σκοπό να φέρει στο νησί 20 παιδιά- αθλητές και να πραγματοποιήσουν προετοιμασία με τις αντίστοιχες ομάδες του ΝΟΧ, γνωρίζοντας παράλληλα το νησί μας.

Όπως εξηγεί ο ίδιος μέσα από την μπροσούρα πληροφορίων που κυκλοφορεί ήδη στο Μιλάνο, τα παιδιά θα ταξιδέψουν αεροπορικώς από την Ιταλία στην Ελλάδα και στη Χίο και θα διανυκτερεύσουν στους κοιτώνες του Ιωνικού Κολυμβητηρίου πραγματοποιώντας αθλητικά δρώμενα και παράλληλα ξεναγήσεις στο νησί μας στην διάρκεια των 14 διανυκτερεύσεων που θα πραγματοποιήσουν.

Το Camp του Παντελή μεταξύ Ελλάδος και Ιταλίας θα πραγματοποιηθεί και τον Ιούλιο, ενώ απευθύνεται σε παιδιά ηλικία 12- 17 ετών.

Ο Παντελής, ψυχή και σώμα αφιερωμένος στις πισίνες, στέλνει ένα όμορφο παράδειγμα σε εποχές οικονομικά δύσκολες για το νησί μας, μέσα από τον ωραιότερο θεσμό, όπως είναι ο αθλητισμός. Συνδυάζει και τα δύο του «πάθη». Και την αγάπη του για την υδατοσφαίριση και την αγάπη του για τη Χίο, την οποία εξάλλου ουδέποτε ξεχνά!   

Σχόλια άρθρου: 0

Δείτε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση