Αθλητισμός

29/9/15 18:10

τελ. ενημ.: 29/9/15 18:10

Καλό ξεκίνημα

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ – Α.Π.Ο ΧΙΟΣ 2-0

Δίκαια και εύκολα η Μικρασιατική νίκησε τον Α.Π.Ο Χίου 2-0, με γκολ των Φώτη Φαφαλιού στο 33` και Κώστα Λιτσάκη στο 54`.  Η ομάδα του Πέτρου Λιτσάκη είχε και δοκάρι στο 85` με σουτ του Ράλλη.

TO ΠΡΟΣΩΠΟ

Φ. ΦΑΦΑΛΙΟΣ (ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ)

Σκόραρε, οργάνωνε το παιχνίδι έχει πάντα σταθερά καλή απόδοση

Π. Λιτσάκης (ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ)

«Είμαι ικανοποιημένος γιατί επιβάλλαμε το παιχνίδι μας και δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ. Δεν κινδυνέψαμε καθόλου, αλλά τώρα κοιτάμε τον επόμενο αγώνα. Ο Α.Π.Ο ΧΙΟΣ είναι μια ομάδα που με έχει σημαδέψει, εκεί ανδρώθηκα ως ποδοσφαιριστής και προπονητής Όταν παίζεις απέναντι σε μια ομάδα με την οποία έχεις φοβερές αναμνήσεις, πάντα το συναίσθημα παίζει κάποιο ρόλο. Επίσης συγχαίρω την ομάδα του Κανάρη για τη μεγάλη νίκη της επί της Ζακύνθου, ψυχολογικά θα βοηθήσει πολύ τους παίκτες. Πρέπει να  τον στηρίξουμε όλοι γιατί αυτή τη στιγμή είναι ο καθρέπτης του ποδοσφαίρου μας».

Αλ. Νεαμονίτης (Προπ. Α.Π.Ο ΧΙΟΣ)

« Στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε γρήγορα την παραμονή στην κατηγορία και να αποδώσουμε όσο καλύτερο ποδόσφαιρο μπορούμε. Η Μικρασιατική ήταν καλύτερη, αλλά διαμαρτυρόμαστε  για κάποιες φάσεις. Έπρεπε να έχει δοθεί μια αποβολή εναντίον της και όταν  μια ομάδα έχει αριθμητική υπεροχή δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει στη συνέχεια. Ήταν πιο έτοιμη από εμάς. Είχαμε σημαντικές απουσίες. Μας έλειψαν οι τιμωρημένοι Καζάκος και Νέλα, ο Σεζένιας, ο Γιασεμής και ο Παλαύρας έπαιξε στο Β` ημίχρονο».    

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση