1.7.2016 11:57

Το καλεντάρι των προπονητών μπάσκετ

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΟΙ ΙΩΝΕΣ, ΝΕΑ ΟΜΑΔΑ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΞΙΟ, ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΥΣ ΟΜΑΔΩΝ

Η επιστροφή της ομάδας των Ιώνων στα παρκέ του Χιώτικου μπάσκετ είναι ίσως η σημαντικότερη είδηση των ημερών. Η ιστορική ομάδα που είχε απενεργοποιηθεί θα κοσμήσει και πάλι τα κλειστά γυμναστήρια της Χίου, αλλά αυτή τη φορά θα αγωνισθεί στο  πρωτάθλημα της Β` Κατηγορίας.

Α` κατηγορία

Ο Κώστας Γιασεμής  θα είναι ο νέος προπονητής της ομάδας μπάσκετ του Λιθίου, που θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της  Β΄ κατηγορίας Ανδρών. Μετά την ανακοίνωση της ομάδας του Λιθίου ολοκληρώθηκε η εικόνα των μεταγραφών των προπονητών που θα κάθονται στους πάγκους των ομάδων της Α` και της Β` κατηγορίας Ανδρών. Στην Α` κατηγορία  αλλαγές έγιναν στον Όμηρο, όπου « θα μπεί στα παπούτσια» του Δημήτρη Μπόλλια, ο Βαγγέλης Δέδες, ο Γιάννης Κουντουριάδης πήρε τη θέση του Κώστα Μακκά στον Πυρσό και ο Γιάννης Καράπουρνος αντικατέστησε τον Πέτρο Συμιακάκη στο Ν.Ο.Θ. Ο τελευταίος επέστρεψε και εντάχθηκε στο τεχνικό επιτελείο του  Βούρειου.

Β` κατηγορία

 Στην Β` κατηγορία σημαντική είδηση είναι και η επιστροφή στο πρωτάθλημα της ομάδας των Ιώνων, όπως προαναφέρουμε, με προπονητή το Βαγγέλη Τσουρή. Επίσης για πρώτη φορά  θα αγωνισθεί  η ομάδα του Πανεπιστήμιου με προπονητή το Βασίλη Τσαρδάκα που έχει την ευθύνη και της ομάδας ποδοσφαίρου. Στον πάγκο του Πιτυούς τον Γιάννη γρίγο αντικατέστησε ο Μιχάλης Μπουμπούλης και στον Ολυμπιακό Αρμολίων ο Γιώργος Κώσταλος έδωσε τη θέση του στον Δημήτρη Εσκίδη.

 

 

 ΟΜΑΔΕΣ - ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Α’ Ανδρών

Ομάδα

Β’ Ανδρών

Ομάδα 

ΒΟΥΛΙΚΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

 ΒΑΟΛ

ΕΣΚΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΑΡΜΟΛΙΑ

ΔΕΔΕΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

 ΟΜΗΡΟΣ

 ΔΕΔΕΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

ΝΗΡΕΑΣ

ΓΙΑΣΕΜΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

 ΑΙΓΕΑΣ

 ΓΙΑΣΕΜΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΛΙΘΙ

ΑΜΕΝΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

 ΦΟΒ

 ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ 

ΠΥΤΙΟΣ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ

ΚΟΦΙΝΑΣ

 ΤΖΗΚΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ

ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΠΥΡΣΟΣ

 ΤΣΑΡΔΑΚΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

ΚΑΡΑΠΟΥΡΝΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΝΟΘ

 ΣΥΜΙΑΚΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ

ΑΜΑΝΗ

ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΗΣ ΜΙΑΧΑΛΛΗΣ

ΕΝΩΣΗ

ΤΣΟΥΡΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

ΙΩΝΕΣ

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ