5.3.2017 19:39

Και… «Ολυμπιακοί οπαδοί» στην Τούμπα

Ποιος είπε ότι αύριο στην Τούμπα δεν θα υπάρχουν οπαδοί του Ολυμπιακού; Οποιος το είπε, δεν ξέρει τι του γίνεται. Μωρέ θα υπάρχουν και θα προϋπάρχουν. Εγώ ας πούμε ξέρω τουλάχιστον τρεις Ολυμπιακούς που θα είναι παρόντες και έχω και τα ονόματά τους. Πρόκειται για τρία μέλη της νεοεκλεγείσας διοίκησης της ΕΠΣ Χίου, η οποία βεβαίως έχει συμπαραταχθεί αναφανδόν υπέρ της παράταξης Γραμμένου, δηλαδή του… εξυγιαντή Ιβάν Σαββίδη. Πρόκειται για τον νέο Πρόεδρο κ. Κ. Νικολαΐδη, τον ταμία Ν. Κοτσώνη και τον αντιπρόεδρο κ. Π. Μισαριώτη. Οι τρεις τους, σύμφωνα με τις πληροφορίες μου (που κατά κανόνα δεν διαψεύδονται), αναχώρησαν χθες Σάββατο οικογενειακώς για Θεσσαλονίκη, όπου ως φιλοξενούμενοι θα παρακολουθήσουν τον αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός από σουίτα του γηπέδου Τούμπας. Είναι όλοι τους προσκεκλημένοι του κ. Γραμμένου ως μία ελάχιστη απόδειξη εκτίμησης της εξυγίανσης προς τα πρόσωπά τους. Βεβαίως, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες μπορεί και οι τρεις να είναι φημισμένοι στο νησί οπαδοί του Ολυμπιακού, αλλά όπως ξεκαθαρίζουν «δεν είναι με τον Βαγγέλη Μαρινάκη διότι… θέλουν καθαρό ποδόσφαιρο». Ετσι το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης είναι ό,τι πρέπει για να μυηθούν στο πώς παίζεται το καθαρό ποδόσφαιρο από τους μπεσαλήδες εξυγιαντές και να πάρουν τη σχετική γραμμή. Εύχομαι με όλη μου την καρδιά καλά να περάσουν και να κερδίσει… η ομάδα τους. Από εκεί και πέρα, όμως, σκέφτομαι ότι κάποτε βρέθηκαν στο Χίλτον πέντε παράγοντες της ΕΠΟ με τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού και της Superleague Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος τους κέρασε ένα ποτό. Αυτή η συνάντηση αργότερα προκάλεσε την επέμβαση της εισαγγελικής αρχής και υπήρξε θέμα ανακριτικής διαδικασίας. Και λέω, ρε παιδιά, τόση ξεφτίλα πια. Μα τόση ξεφτίλα στον καταραμένο αυτό τόπο.

Μια και το αναφέραμε, κάτι παρεμφερές και εξόχως υγιεινό. Στην πρόσφατη συνεδρίαση του νέου Δ.Σ. της ΕΠΣ Χίου ειπώθηκε ότι για να εκλεγούν οι φίλου του, ξόδεψαν διακόσια πενήντα χιλιάρικα (250.000 ευρώ). Ετσι, ειπώθηκε και όποιος εισαγγελέας έχει ευαισθησίες μπορεί άνετα να διατάξει να γίνει σχετική έρευνα.

ΥΓ.: Αν από την ΕΠΣ Χίου προσκλήθηκαν τρία μέλη του Δ.Σ. της σκεφτείτε πόσοι ακόμα έχουν προσκληθεί από άλλες ενώσεις. Ανάμεσά τους και… «Ολυμπιακάρες».

(Το κείμενο δημοσιεύθηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 04/03/2017)

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ