Αθλητισμός

19/10/15 17:47

τελ. ενημ.: 19/10/15 17:47

Ήθελε, αλλά δεν μπορούσε

ΟΜΗΡΟΣ – ΠΟΣΕΙΔΩΝ 0-0

Δύο πολύτιμους βαθμούς άφησε στο στάδιο της Καλλιμασιάς ο Ποσειδώνας, που έπαιξε μονότερμα τον Όμηρο αλλά δεν κατάφερε να νικήσει το Στ. Μαυρογιάννη που είχε κατεβάσει τα ρολά και χάρισε στους γηπεδούχους το βαθμό της ισοπαλίας. Οι γηπεδούχοι  είχαν πολλές απουσίες βασικών παικτών.

TO ΠΡΟΣΩΠΟ

ΣΤ. ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ (ΟΜΗΡΟΣ)

Ο πορτιέρο του Όμηρου κατέβασε τα ρολά και χάρισε στην ομάδα του την ισοπαλία.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Στ. Μαυρογιάννης (γκολκίπερ Όμηρου)

«Ήταν ένα δύσκολο ματς, έδωσα τα πάντα για να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα. Είχαμε πολλές απουσίες, συνεχίζουμε όπως μπορούμε και παλεύουμε για το καλύτερο»

Φ. Μπουζάνης (βοηθ. Προπ. Όμηρου)

«Είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα γιατί είχαμε πολλές απουσίες και ο Ποσειδώνας έχει παίκτες με ποιότητα και εμπειρία. Κάναμε αλχημείες για να συμπληρώσουμε ενδεκάδα, με πολλά νέα παιδιά. Με τον κ. Κρουσουλούδη  προσπαθήσαμε να περιορίσουμε επιθετικά τον αντίπαλο. Είμαι πολύ χαρούμενος με την απόδοση του Στ. Μαυρογιάννη γιατί αποδίδει η ατομική προπόνηση που κάνω σε αυτόν και τον Τ. Συρρή».

Λ. Ευθυμίου (προπ. Ποσειδώνα)

«Είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση, αλλά όχι και από το αποτέλεσμα. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Προσπαθούσαμε όλη την περασμένη εβδομάδα να προσγειωθούμε, να δούμε το παιχνίδι με σοβαρότητα γιατί κάποια παιδιά θεωρούσαν ότι ο Όμηρος είναι σε κακή κατάσταση. Αυτό το πληρώσαμε γιατί δεν δείξαμε την απαιτούμενη σοβαρότητα. Παρά το ότι είχαμε την κατοχή μπάλας δεν είχαμε ουσία».

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση