Αθλητισμός

29/9/15 18:05

τελ. ενημ.: 29/9/15 18:05

Ήταν Ατρόμητος

ΒΑΟ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 0-2

Με δύο γκολ του Π. Σούκα στο 44` και στο 57` (με πέναλτι), ο Ατρόμητος  νίκησε το Βαρβασιακό 0-2 στο γήπεδο της Χίου. Η ομάδα του Αχιλλέα Πασβάντη έχασε πολλές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ και  κατάκτησε δίκαια τους τρεις βαθμούς

ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ

Π. ΝΥΚΤΑΣ (ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ) (φωτ.)

Πέτυχε τα γκολ της νίκης, έκανε τα πάντα στο γήπεδο, δικαιούται τον τίτλο του MVP  του αγώνα.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ν. Λάγαρης (Προπ. ΒΑΟ»

«Έμεινα ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών μου,  τα παιδιά έπεσαν φυσιολογικά  όταν δέχθηκαν το πρώτο γκολ  στη λήξη του πρώτου μέρους, είναι ότι χειρότερο για μια ομάδα. Προσπαθούμε να φτιάξουμε μια νέα ομάδα, μακάρι και στα επόμενα παιχνίδια να αγωνισθούμε με τόσο ζήλο, αν συνεχίσουμε έτσι πιστεύω ότι θα πετύχουμε εύκολα το στόχο της παραμονής στην κατηγορία. Υπάρχει καλό κλίμα στην ομάδα, είμαστε όλοι καλοί φίλοι, ευχαριστώ παίκτες και διοίκηση για τον αγώνα που κάνουν».

Ax.Πασβάντης (Προπ. Ατρόμητου)

«Ξεκινήσαμε διστακτικά γιατί αντιμετωπίσαμε μια σφικτή άμυνα. Στο Α` ημίχρονο κάναμε αρκετά λάθη. Κακώς μας ακυρώθηκε ένα γκολ, αλλά όταν προηγηθήκαμε ο αντίπαλος ανοίχθηκε, πετύχαμε δεύτερο γκολ και  φτιάξαμε πολλές ευκαιρίες. Ο αντίπαλος δεν μας απείλησε, εύχομαι σε όλες τις ομάδες καλή σεζόν, οι παίκτες να είναι υγιείς  και να μην έχουμε επεισόδια στα γήπεδα».  

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση