Αθλητισμός

17/11/15 17:39

τελ. ενημ.: 17/11/15 17:39

Η μπάλα τιμωρεί: ΟΜΗΡΟΣ – ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ 1-2

Ο Όμηρος έχανε τις ευκαιρίες για γκολ και η Μικρασιατική κέρδισε τον αγώνα. Ένα δικό του παιχνίδι έχασε ο Όμηρος. Μετά το 1-0 με το γκολ του  Κούτικα στο 17` έχασε ευκαιρίες να αυξήσει το σκορ και να κατοχυρώσει τη νίκη, με αποκορύφωμα τις δύο κλασσικές στο 80` και το 84`. Η Μικρασιατική, που υστέρησε σε απόδοση, υπερτέρησε στα γκολ. Αρχικά ισοφάρισε με πλασέ στο 80` ο Χαβιάρας και στο 86` ο ίδιος παίκτης χάρισε τη νίκη στην ομάδα του, με σουτ.

ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ

Φ. ΦΑΦΑΛΙΟΣ (ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ )

Το μυαλό των νικητών

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Π. ΛΙΤΣΑΚΗΣ ( ΠΡΟΠ. ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗΣ)

«Βρεθήκαμε σε πολύ κακή μέρα, ήταν δύσκολο αγώνας. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με αποτέλεσμα να χάσουμε την ψυχραιμία μας και να μην μπορούμε να επιβάλλουμε το παιχνίδι μας. Στο τέλος δείξαμε χαρακτήρα βάλαμε δύο γκολ και νικήσαμε, αλλά ο Όμηρος έχασε ευκαιρίες που θα μπορούσε να κάνει το σκορ 2-0 υπέρ του, αλλά δεν τα κατάφερε και στο ποδόσφαιρο  κερδίζει αυτός που βάζει τα γκολ».

Φ. ΜΠΟΥΖΑΝΗΣ (ΒΟΗΘ. ΠΡΟΠ. ΟΜΗΡΟΥ)

«Επικράτησε ο νόμος του ποδοσφαίρου. Χάσαμε κλασσικές ευκαιρίες και χάσαμε τον αγώνα. Καμιά φορά το ποδόσφαιρο τιμωρεί, ήμασταν άτυχοι, κάναμε δύο λάθη  δεχθήκαμε δύο τέρματα. Είμαστε ικανοποιημένοι από τους ποδοσφαιριστές μας, η συνέχεια είναι δύσκολη αλλά βλέπουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά και προσπαθούμε πάντα για τη νίκη».

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση