Ανακοίνωση στην οποία σχολιάζονταν δημοσιεύματα που αφορούσαν την τακτική του σωματείου και ο τρόπος που έδρασε απέναντι σε παίκτες κατά τη μεταγραφική περίοδο, εξέδωσε ο Αθλητικός Όμιλος Ελάτας.
Η ανακοίνωση:
«Το Δ.Σ. του Αθλητικού Ομίλου Ελάτας ευχαριστεί όλους τους ποδοσφαιριστές που αποχώρησαν από τον σύλλογο, για την προσφορά τους όλα αυτά τα χρόνια και τους εύχεται καλή τύχη.
Σχετικά με κάποια δημοσιεύματα (περίπου έναν μήνα πριν) τα οποία είχαν αποδέκτη το Σωματείο μας, αλλά και το Δ.Σ. θα θέλαμε να σας γνωρίσουμε τα κάτωθι:
ΓΙΑΤΙ Η ΜΠΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ
Ευχόμαστε σε όλους μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά».
Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.