Αθλητισμός

23/11/15 13:02

τελ. ενημ.: 23/11/15 13:03

Η γιορτή του βόλεϊ [ΒΙΝΤΕΟ]

ΛΑΜΨΗ ΣΤΙΣ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΕΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΝΟΜΕΣ

Το βόλεϊ είχε την τιμητική του το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου στο κλειστό γυμναστήριο της Χίου. Η Τοπική Επιτροπή Χίου, στην ετήσια καθιερωμένη εκδήλωση βράβευσε  τον  πρώην πρόεδρο Χαρίλαο  Κουτσουράδη και τις πρωταθλήτριες ομάδες της περιόδου 1914-1915, Νηρέα (Παγκορασίδες, Κορασίδες, Νεάνιδες, και  Γυναίκες), Παγχιακός ( Άνδρες) και Φ.Ο.Κ ( Παμπαίδες).

Η εκδήλωση πλαισιώθηκε με δύο αγώνες επίδειξης  επίλεκτων ομάδων κοριτσιών και αγοριών. Ο τιμητικός προσκεκλημένος πρόεδρος της Ε.Ο.Π.Ε Αχιλλέας Μαυρομάτης στον χαιρετισμό του μεταξύ άλλων τόνισε την ικανοποίηση της Ομοσπονδίας για την περιφερειακή  εξέλιξη του αθλήματος και υποστήριξε ότι η Χίος μπορεί να δημιουργήσει μία ομάδα, η οποία θα διακρίνεται σε υψηλότερο επίπεδο. Ο Πρόεδρος της Τοπικής Τάσος Ποδιάς επισήμανε ότι στόχος των “εργατών” του βόλεϊ στη ίο είναι η σωστή καλλιέργεια του μαζικού αθλητισμού. Εξέφρασε όμως και το παράπονο του για την απουσία του κόσμου από την εκδήλωση.

«Ελάχιστοι είναι ακόμη και οι γονείς που προσήλθαν», δήλωσε στον «π».

Γεύμα εργασίας

Μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης, ακολούθησε γεύμα εργασίας με τον πρόεδρο της ΕΟΠΕ, όπου τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου ενημέρωσαν τον πρόεδρο για τα τοπικά προβλήματα, κατάθεσαν τα αιτήματα τους και  συζητήθηκε ο ευρύτερος σχεδιασμός της Ομοσπονδίας για τα επόμενα έτη. 

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση