22.2.2013 10:44

Ή έρχεται ή χάνει

Μεγάλο μπέρδεμα έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες αναφορικά με το αν η ομάδα του Ν.Ο. Πατρών θα έρθει το Σάββατο στο Ιωνικό (18.00)  για τον αγώνα με τη Χίο.
Μέχρι στιγμής τα πάντα είναι στον αέρα, με την Ομοσπονδία να αναζητά λύση στο ζήτημα που έχει προκληθεί καθώς η Πάτρα από τη μια αναφέρει ότι δεν θα έρθει για οικονομικούς λόγους και από την άλλη πιέζει την Ομοσπονδία να μετατεθεί ο αγώνας στην Αθήνα, κάτι που έχει ήδη απορρίψει ο ΕΛΜΑ/ΝΟΧ.
Ούτως ή άλλως ο αγώνας αναμενόταν να είναι διαδικαστικού χαρακτήρα αφού η ομάδα των Πατρών είναι ο πιο αδύναμος κρίκος του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας.
Σε περίπτωση που η Πάτρα δεν προσέλθει το Σάββατο στο Ιωνικό, τότε το φύλλο αγώνα θα συμπεριλάβει την αποχή της ομάδας και το παιχνίδι με απόφαση του αθλητικού δικαστή θα προσμετρηθεί στον ΕΛΜΑ/ΝΟΧ που θα φθάσει τις δέκα νίκες στο Πρωτάθλημα.

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ