5.2.2016 11:06

Χωρίς άδεια το κλειστό γυμναστήριο Καμποχώρων!

ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ ΑΔΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Το κλειστό γυμναστήριο Καμποχώρων είναι "αυθαίρετο"! Η κατάσταση διαιωνίζεται  και πιθανά θα γίνει ακόμη χειρότερη επειδή η πολιτεία και σε αυτό το θέμα δεν  λειτούργησε σωστά και οργανωμένα όταν έπρεπε και τώρα απλά οι συναρμόδιοι φορείς έχουν αποδεχθεί την κατάσταση και δεν  ενεργοποιούνται για να λύσουν το πρόβλημα!             

Πάνω από μια δεκαετία μετά την ολοκλήρωση του έργου και δεν έχουν αποκτηθεί ακόμη οι απαραίτητες άδειες με κυριότερη αυτή της λειτουργίας, επειδή  δεν υπάρχει έγκριση από την Πυροσβεστική, η οποία δεν έχει ληφθεί επειδή  δεν προβλέφθηκε τότε που κατασκευάστηκε.                                   

Το μεγάλο πρόβλημα γνωστοποίησε στον “π” ο πρόεδρος της Τοπικής Επιτροπής  Καλαθοσφαίρισης Αλέξης Τσαρδάκας, ο οποίος δήλωσε ότι πρέπει να μπει στις άμεσες προτεραιότητες των αρμόδιων αρχών, αλλά υπάρχουν πολλές δυσκολίες για την απόκτηση  των απαραίτητων εγγράφων.                                          

 «Από την πλευρά μας έχουμε βάλει αυτό το στόχο, αλλά η διαδικασία είναι δύσκολη», επισημαίνει. Γι’ αυτό το λόγο απέτυχε και η προσπάθεια του Νομικού Προσώπου του δήμου να αναλάβει και να  διοργανώσει  εκεί το Final four του Πανελλήνιου κυπέλλου βόλεϊ 2016, με τη συμμετοχή των καλύτερων ομάδων της Ελλάδας

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ