Αθλητισμός

26/11/14 9:43

τελ. ενημ.: 20/2/18 19:19

Χιώτες και 2 Χιώτισσες στη λίστα με τους καλύτερους Μαραθωνοδρόμους για το 2014!

Δυο άνδρες, ο Χριστόφορος Μερούσης και ο Κυριάκος Συμηριώτης και δύο γυναίκες, η Σταματία Μαθιούδη και η Ανθίππη Σαραντή, περιλαμβάνονται στη λίστα με τους καλύτερους Μαραθωνοδρόμους για το 2014. Την περίληψη τους στη λίστα των καλύτερων αθλητών συγχαίρει το Chios Running με ανακοίνωσή του στην οποία αναφέρει:

 «Ένα νησί με σημαντικά ,αν όχι τεράστια , προβλήματα σε αθλητικές υποδομές , με μη σωστή παιδεία των αρμοδίων φορέων του νησιού στο τομέα του μαζικού αθλητισμού, με ανυπαρκτη σχεδόν συμμετοχή της πολιτείας σε οικονομική ενίσχυση των σωματείων που παράγουν έργο , αλλά και χωρίς πρόγραμμα στον τομέα της Μαζικής Άθλησης όλων των συμπολιτών μας.

Κάτω από αυτές τις συνθήκες , είναι τεράστιος ΑΘΛΟΣ , η παραπάνω επιτυχία , όταν μάλιστα αυτή συνοδεύεται και με την 1η θέση ( για δεύτερη χρονιά) του Χριστοόφορου Μερούση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου Δρόμου.!

 Το  chiosrunning αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλες και όλους ,όσοι συμβάλουν να γίνει η άθληση κτήμα όλων των συμπολίτών μας !!»

 

 

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση