12.7.2016 15:41

Χάλκινο μετάλλιο για το Code Zero στο Πανευρωπαϊκό ORC

ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ Μ. ΜΠΕΛΕΓΡΗ

Με γεμάτες τις αποσκευές τους σε εμπειρίες ενθουσιασμό αλλά και αγωνιστικά ένσημα γύρισαν χθες τα μέλη του πληρώματος το code zero, έχοντας φτάσει στην 3η Θέση του πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ιστιοπλοΐας  ORC.

Το βράδυ της Κυριακής με τις απονομές στους νικητές, έπεσε η αυλαία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θαλάσσης που διοργάνωσε o Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης, στο μαγευτικό Porto Carras Grand Resort με τη συμμετοχή σκαφών και αθλητών από 12 διαφορετικές χώρες.

Τα χρυσά μετάλλια σάρωσε η Ιταλία αλλά εκείνο που πραγματικά ήταν έκπληξη ήταν η κατάκτηση της 3η θέσης από το code zero, τον Μ. Μπελέγρη και το πλήρωμα του, στην κατηγορία Corinthians και το πλασάρισμα στη 18η θέση της γενικής κατάταξης.

Το πλήρωμα τους σκάφους με κυβερνήτη τον Μ. Μπελέγρη είχε την εξής σύνθεση: Γ. Παπαδόπουλος, Λ. Σίμος, Δ. Τέττερης, Π. Γανιάρης, Γ. Ζαούδης, Β. Λιουμή, Λ. Δουμαντάκη. Γ. Καρούσος, Γ. Μπουσσές.

"Ήταν ένας πολύ καλός αγώνα. Το επίπεδο ο ανταγωνισμός η διοργάνωση αλλά και η οργάνωση των πληρωμάτων κ.λπ. ήταν κάτι πρωτόγνωρο για μας. Ήταν μια πολύ καλή εμπειρία εν όψει και του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος που θα γίνει στις θάλασσες μας.", δήλωσε στον "π" ο Μ.Μπελέγρης.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ