Αθλητισμός

18/6/14 12:07

τελ. ενημ.: 18/6/14 12:41

H Vodafone και πάλι στα πανιά της

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΧΟΡΗΓΩΝ ΤΟΥ CODE ZERO

Την Κυριακή 15 Ιουνίου  η Ιστιοπλοϊκή ομάδα του Cοde Zero Vodafone έκανε παρουσίαση της χορηγού εταιρείας και των υποστηρικτών της για την χρονιά 2014 - 2015 στο Plan B.
Για την αγωνιστική περίοδο 2014 - 2015 η ομάδα του Code Zero θα έχει στο πλευρό της για τέταρτη συνεχή χρονιά την εταιρεία τηλεπικοινωνιών Vodafone Hellas ως κεντρικό της χορηγό. Το “κόκκινο" σκάφος με τα λογότυπα της εταιρείας έχει ήδη ξεκινήσει την αγωνιστική δράση έχοντας μέχρι στιγμής πλασαριστεί σε πολύ καλές θέσεις ( 5η θέση στον αγώνα της Ύδρας, 2η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2014). Η προσπάθεια της χιώτικης ιστιοπλοϊκής ομάδας αγκαλιάστηκε γρήγορα από διάφορους ανθρώπους και επιχειρήσεις, εντός και εκτός του νησιού. Η αθλητική ομάδα του Code Zero τα πρώτα τέσσερα χρόνια ζωής της προσπάθησε με διάφορες ενέργειες της, εκτός από την αθλητική δραστηριότητα να πραγματοποιήσει διάφορες δράσεις αθλητικού και κοινωνικού χαρακτήρα.

Το 2014 το ιστιοφόρο Code Zero θα ταξιδεύει με τα χρώματα της Vodafone έχοντας στο πλευρό του τις εταιρείες Adidas Sailing, VMG Factory, Plan B, Οπτικά Μπάτσης και Body Vibes.
 

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση