24.2.2016 18:31

Γιορτή του βόλεϊ στη Χίο

ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ FINAL FOUR ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΒΟΛΕΪ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΩΝ ΚΑΜΠΟΧΩΡΩΝ

Την  αφρόκρεμα των αστεριών του Ελληνικού Γυναικείου βόλεϊ θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν οι φίλαθλοι της Χίου στο κλειστό γυμναστήριο Καμποχώρων την Παρασκευή 4 και το Σαββάτο 5 Μαρτίου 2016. Οι αθλήτριες του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ υπόσχονται πλούσιο θέαμα και οι φορείς του βόλεϊ ασφάλεια και εξαιρετικές συνθήκες παρακολούθησης των  δύο ημιτελικών αγώνων  και του τελικού  του κυπέλλου των  γυναικών.

Η ΕΟΠΕ, η Τοπική Επιτροπή Πετοσφαίρισης Χίου, ο δήμος και η Περιφέρεια ανακοίνωσαν επίσημα τη διεξαγωγή του  Final Four του κυπέλλου γυναικών Ελλάδας στη Χίο. Η διοργάνωση θα γράψει ιστορία, αλλά θα μας αφήσει και μερικά μεγάλα δώρα, όπως είναι η απόκτηση της οριστικής άδειας χρήσης και λειτουργίας του Κλειστού, αφού οι τοπικοί φορείς πίεσαν την πολιτεία και κατάφεραν να αποκτήσουν την οριστική άδεια λειτουργίας του γυμναστηρίου, η οποία σύμφωνα με τον πρόεδρο του Νομικού Προσώπου του Δήμου Παντελή Καμπούρη θα έχει παραληφθεί έως αύριο.

Η προίκα που θα μας αφήσει θα είναι τεράστια, αν μετά από αυτή την εκδήλωση ασχοληθεί ακόμη και ένα παιδί περισσότερο με το άθλημα του βόλεϊ, όπως τόνισε ιδιαίτερα ο Γενικός Διευθυντής της Ε.Ο.Π.Ε Περικλής Μπακοδήμος. Στην προίκα περιλαμβάνονται και τα έργα που έγιναν και θα γίνουν ακόμη για να ανταποκριθεί ο χώρος στις απαιτήσεις μιας τόσο μεγάλης διοργάνωσης.

«Οι φίλαθλοι θα δουν ένα νέο κλειστό γυμναστήριο, έχουν γίνει πολλά έργα, αλλά το κυριότερο είναι ότι μετά από 12 χρόνια την Παρασκευή (αύριο) η άδεια θα είναι επιτέλους στα χέρια μας», τόνισε ο πρόεδρος του Νομικού προσώπου του δήμου.

ΕΟΠΕ, Τοπική Επιτροπή, δήμος και  Περιφέρεια αναγνωρίζουν το έργο που γίνεται για να είναι έτοιμο το κλειστό να φιλοξενήσει τις ομάδες και συγχαίρουν όλους όσους δουλεύουν για την επιτυχία της διοργάνωσης.

Ταυτόχρονα, επιτυγχάνεται και ο κοινωνικός στόχος της διοργάνωσης, αφού όπως τόνισε ο Γενικός Διευθυντής της Ομοσπονδίας, η επιλογή της Χίου δεν είναι τυχαία.

«Η στρατηγική της Ομοσπονδίας είναι να λειτουργούμε αποκεντρωτικά για να συμβάλλουμε στην προβολή και στην οικονομική στήριξη και τουριστική ανάπτυξη της περιφέρειας».

Ο δήμαρχος Μανώλης Βουρνούς επισήμανε ότι για να διεξαχθούν οι αγώνες δούλεψαν σε τρείς άξονες:

  1. Διαμόρφωση εγκαταστάσεων εσωτερικού και εξωτερικού χώρου.
  2.  Χρηματοδότηση, στην οποία συμμετέχουν  η Περιφερειακή Ενότητα Χίου και μεγάλος χορηγός είναι ο Όμιλος Σούπερ Μάρκετ  ΑΒ Βασιλόπουλος.
  3. Ασφάλεια. Με τη συνεργασία όλων των συναρμόδιων φορέων θα εξασφαλιστούν η ασφάλεια αυτών που θα συμμετάσχουν ή θα παρακολουθήσουν τους αγώνες.

Πολύ δουλειά

Ο πρόεδρος της Τοπικής Επιτροπής Τάσος Ποδιάς επισήμανε ότι το Final four του βόλεϊ  είναι από τα σημαντικότερα αθλητικά γεγονότα που έχουν διοργανωθεί στο νησί μας. Τόνισε την καθοριστική συμβολή του δήμου στην εξασφάλιση της διοργάνωσης και  τη διαμόρφωση των εγκαταστάσεων και κάλεσε τον φίλαθλο κόσμο να γεμίσει το κλειστό, με τη βεβαιότητα ότι θα απολαύσει  θέαμα υψηλών προδιαγραφών.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ