Αθλητισμός

10/6/16 13:37

τελ. ενημ.: 10/6/16 13:37

Φουσκώνουν τα πανιά

ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΧ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΚΑΦΩΝ OPTIMIST

Το χρυσό μετάλλιο αναμένεται να κερδίσει το τμήμα Ιστιοπλοΐας του  ΝΟΧ για τη διοργάνωση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Optimist το οποίο αρχίζει το Σάββατο 18 και ολοκληρώνεται  την Τετάρτη 22 Ιουνίου. Οι υπεύθυνοι εργάζονται  πολλές ώρες καθημερινά για να καταφέρουν να διοργανώσουν ένα άψογο τουρνουά με στόχο να αποσπάσει ο Όμιλος τις καλύτερες δυνατές κριτικές και να  προβληθεί σωστά η Χίος. 

 Μέχρις στιγμής, παρά τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν από την κατάσταση που επικρατεί με το προσφυγικό θέμα στο νησί μας, ο στόχος του Ομίλου για συμμετοχή άνω των 200 αθλητών επιτεύχθηκε εύκολα, αφού έως τώρα  έχουν δηλώσει συμμετοχή 237 αθλητές και αθλήτριες και 53 προπονητές από 51 ομίλους από ολόκληρη την Ελλάδα.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Optimist αποτελεί την πολυπληθέστερη ιστιοπλοϊκή διοργάνωση της χώρας, και διοργανώνεται από τον Ναυτικό Όμιλο Χίου, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας και την υποστήριξη της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου, της Περιφέρειας Β. Αιγαίου, του δήμου Χίου κι άλλων δημόσιων  και ιδιωτικών φορέων.

Πρόγραμμα αγώνων

Συνολικά θα διεξαχθούν 11 ιστιοδρομίες οι οποίες δεν θα είναι περισσότερες από τέσσερις την ημέρα. Την τελευταία ημέρα Τετάρτη 22 Ιουνίου δεν θα δοθεί εκκίνηση μετά τις 17:00.

Ιστιοδρομίες

Τη Δευτέρα 20 και την Τρίτη 21 Ιουνίου εκκίνηση των αγώνων θα δοθεί στις 11:00   και την Τετάρτη 22/06  στις 10:00).                                                 

Την τελευταία ημέρα των ιστιοδρομιών  δεν θα δοθεί εκκίνηση μετά τις 17:00.

 

Δείτε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση