12.1.2016 18:18

Φαφαλίειο στάδιο: Κατασκευαστικό αριστούργημα!

Το έχουμε γράψει πάρα πολλές φορές, αλλά το ίδιο το γήπεδο μας προκαλεί να το αναφέρουμε. Εκτός από την οφθαλμοφανή εκπληκτική κατασκευή το Φαφαλίειο αποτελεί κόσμημα για τον αθλητισμό της Χίου.

Οι παίκτες των ομάδων που το χρησιμοποίησαν το σαββατοκύριακο, παρά την καταρρακτώδη για πολλά διαστήματα βροχή, είχαν την αίσθηση ότι πατούσαν σε χαλί σαλονιού! Ούτε στάλα βροχής δεν υπήρχε στον αγωνιστικό χώρο και το ταρτάν του στίβου, χωρίς να εξαιρούμε τον παροιμιώδη εξοπλισμό και την απαράμιλλη καθαριότητα όλων των εγκαταστάσεων. Οι παράγοντες της ομάδας των Καρδαμύλων μάλιστα έλεγαν ότι είναι απαράδεκτο  το χωριό των εφοπλιστών να μην έχει ένα  αθλητικό χώρο  αντίστοιχου επιπέδου.

Μάλιστα εξέφρασαν την ικανοποίηση και έκπληξη τους όταν πληροφορήθηκαν ότι δεν έχει παραχωρηθεί στο δήμο και διοικείται από συμβούλιο, το οποίο λογοδοτεί απευθείας στις  οικογένειες των ευεργετών Φαφαλιών, μέσω του  εργολάβου Μάρκου Ψώρα, ο οποίος επιμελήθηκε την κατασκευή και την ανακαίνιση του. Είναι το μόνο στάδιο που προσφέρει στους φιλάθλους απόλυτη προστασία από τη βροχή. Όλοι οι φίλαθλοι προστατεύονται άνετα στον χώρο το ισιγείου, κάτω από τις κερκίδες.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ