Αθλητισμός

21/12/15 18:44

τελ. ενημ.: 21/12/15 18:44

Έσπασε το αήττητο

ΟΜΗΡΟΣ – ΒΑΟΛ 61-66

Στο ντέρμπι της Α’ κατηγορίας Ανδρών μπάσκετ ο ΒΑΟΛ νίκησε τον Όμηρο 61-66 και του έσπασε το αήττητο. Ο αγώνας κρίθηκε στις λεπτομέρειες, η  ομάδα του Π. Βούλικα ήταν πιο ψύχραιμη τα τελευταία λεπτά που η μπάλα έκαιγε κα με τη νίκη της έδωσε νέο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα.
Τα δεκάλεπτα: 20-17, 14-18, 12-10, 15-20
Καλή η διαιτησία των Λουκαράκη και Γιακούμα.
ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ
Μ. ΧΑΤΖΗΛΑΜΠΡΟΥ (ΒΑΟΛ)
Από τα χέρια του πέρασαν σχεδόν όλες οι επιθέσεις του ΒΑΟΛ.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΙΣ. ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ (Γ.Γ. ΟΜΗΡΟΥ)
«Κάναμε έξι νίκες σερί, νικήσαμε δύο φορές το ΦΟΒ, κάποια στιγμή θα ερχότανε η ήττα, γιατί ο Όμηρος, ο ΒΑΟΛ και ο ΦΟΒ είναι ισοδύναμες ομάδες. Ο ΒΑΟΛ  ήθελε τη νίκη περισσότερο, γιατί αν έκανε δύο συνεχείς ήττες θα ήταν μετά σε πολύ δύσκολο σημείο. Η ομάδα μας είναι καινούρια, παρά το ότι είχαμε καλά αποτελέσματα με το ΦΟΒ, έχουμε πολλού νέους παίκτες αλλά και το πρόβλημα του Λαμπρινούδη που ήταν εκτός ομάδας ένα μήνα, επέστρεψε στον αγώνα με το ΒΑΟΛ, αλλά όπως είναι λογικό δεν ήταν έτοιμος. Αν ήταν στη γνωστή καλή του κατάσταση το αποτέλεσμα μπορεί να ήταν διαφορετικό. Αυτά τα παιχνίδια που κρίνονται στον πόντο, η νίκη και η ήττα  είναι θέμα λεπτομερειών και τύχης, όσο καλά και να οργανωθεί μια επίθεση. Στόχος μας είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου, πρέπει να υπερασπίσουμε τον τίτλο μας. Έχουμε και τα άτομα και την ομάδα να υπερασπιστούμε τα κεκτημένα».  
Π. ΒΟΥΛΙΚΑΣ (ΠΡΟΠ. ΒΑΟΛ)
«Δείξαμε χαρακτήρα σε ένα κρίσιμο σημείο του πρωταθλήματος, μετά την ήττα από τον ΦΟΒ. Για εμάς δεν υπήρχε άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη. Παρά το ότι είχαμε κάποιες ατυχίες κατά τη διάρκεια του αγώνα στο τέλος καταφέραμε και επικρατήσαμε. Ξεκινήσαμε τους αγώνες  του πρωταθλήματος συγκρατημένα με άσχημα αποτελέσματα, γιατί έχουμε πολλές απουσίες με στρατευμένους και εννέα νέους παίκτες και θέλαμε χρόνο για να δέσουμε. Γι’ αυτό κάναμε κακές εμφανίσεις το τελευταίο δίμηνο. Ήταν πολύ σημαντικό μειονέκτημα έναντι των άλλων ομάδων. Από εδώ και πέρα φιλοδοξούμε να είμαστε ακόμη καλύτεροι και ανταγωνιστικοί μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων. Στόχος μας είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου». 
ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:
Α΄Ανδρών:    Ολυμπιακός Αρμολίων-ΦΟΒ        45-111
                       Κοφινάς – ΝΟΘ                            50-69
Β΄ΑΝΔΡΩΝ: Ολυμπιάδα - Λιθί                           60-64
                       Νηρέας – Ένωση                           42-68
ΝΕΑΝΙΔΩΝ: Αιγέας -ΒΑΟΛ                              55-66
 
 
 
 
 
Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση