Αθλητισμός

23/12/14 14:19

τελ. ενημ.: 23/12/14 18:53

ΕΠΟ: Παρελθόν από την ΕΠΟ ο Γ. Σαρρής

Oι πιέσεις που δεχόταν ήταν πολλές, ειδικά μετά την άσκηση των ποινικών διώξεων σε 16 άτομα για εγκληματική οργάνωση στο ποδόσφαιρο, μεταξύ των οποίων πολλά μέλη της ΕΠΟ. 

Ο ίδιος δημόσια απέφευγε να πει οτιδήποτε, αλλά μιλώντας σε άτομα του περιβάλλοντος του, έκανε λόγο για παραίτηση. Μάλιστα, προσερχόμενος στα γραφεία της ΕΠΟ και σε ερώτηση εάν θα υπάρχουν εκπλήξεις, απάντησε λακωνικά: «Θα δείξει...».

Τελικά παραίτηση...

Οπως αναμενόταν ο Γιώργος Σαρρής, τελικά υπέβαλε την παραίτηση του μιλώντας στα υπόλοιπα μέλη του Δ. Σ. της ΕΠΟ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, επειδή η συνεδρίαση συνεχίζεται, ο Σαρρής είναι αμετάπειστος και επιμένει στην παραίτηση του, υπό το βάρος της άσκησης των ποινικών διώξεων σε 16 άτομα, αλλά και όσα έχουν γίνει από την ΕΠΟ τον τελευταίο καιρό.

Πλέον, η ΕΠΟ πάει σε εκλογές αλλά μόνο για τη θέση του Προέδρου καθώς αυτός εκλέγεται από τις τοπικές ενώσεις, αντιθέτως με το υπόλοιπο διοικητικό συμβούλιο.

Οι εκλογές θα γίνουν μέσα σε ένα μήνα και έχει ενδιαφέρον ποιοι θα είναι υποψήφιοι...

Οπως είπε κατά την ομιλία του, αυτή ήταν η τρίτη φορά και η φαρμακερή για την παραίτηση του, καθώς το είχε σκεφτεί άλλες δύο φορές αλλά δεν το υλοποίησε, με τελευταία την ήττα από τα Νησιά Φερόε. Την απόφαση την πήρε λόγω της κόντρας με το υφυπουργείο Αθλητισμού με αποτέλεσμα να μπλοκάρει η επιχορήγηση της ΕΠΟ, αλλά και τον πόλεμο που δεχόταν από πολλές πλευρές...

http://www.gazzetta.gr/

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση