Αθλητισμός

13/10/15 15:52

τελ. ενημ.: 13/10/15 15:52

Επέστρεψε η Β. Τσαρούχα

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΒΑΟΛ

Με αρκετές και σημαντικές μεταγραφές ενισχύθηκε φέτος  η ομάδα γυναικών του ΒΑΟΛ, με πρώτη και καλύτερη την επιστροφή στα πάτρια εδάφη μιας παλιάς αγαπημένης γνώριμης φιγούρας

Θα έχουμε τη χαρά να δούμε και πάλι την κορυφαία Χιώτισσα διεθνή αθλήτρια και διαιτητή Βάσω Τσαρούχα στα τοπικά παρκέ. Όπως επιβεβαιώνει ο αντιπρόεδρου του συλλόγου Γιώργος Πατεράκης, η Βάσω θα ενισχύσει το ΒΑΟΛ στην προσπάθεια να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να επιστρέψει στην Α2 Εθνική κατηγορία γυναικών.

Έχει τιμήσει τις φανέλες του Παγχιακού και του ΝΟΧ. Εκτός Χίου έχει αγωνισθεί με τα χρώματα των Εσπερίδων , του Αστέρα Εξαρχείων ,του Περιστερίου, της  Ηλιούπολης και του Θρίαμβου.

Η ομάδα των Λιβαδίων απόκτησε ακόμη από την Α2 κατηγορία τη Μελίνα Παπαδοπούλου της ΓΕΗ Πιερίας, η οποία είχε αγωνισθεί  στην ομάδα και την περίοδο 2008-2010 Σημαντική ενίσχυση αποτελούν ακόμη η απόκτηση της Σταματίας Τσίμηλα, από τον ΦΟΒ και οι επιστροφές της  Στεφανίας Πύρρου και της   Μαρίας Μονογιούδη.

Από την ομάδα του Μιχάλη Χατζηλάμπρου αποχώρησαν η Αγγελική Καμαράδου,  η Δανάη Συρρή, η Ντόρα Παντελόγλου, η Άννα Ντόσκα και η Γιάννα Τριανταφυλλάκη.

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση