9.2.2016 16:26

Ενισχύθηκε ο Κανάρης

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΤΗ

Για δεύτερη αγωνιστική εν συνεχεία η ομάδα του Κανάρη ξεκουράστηκε, αφού με απόφαση της Ε.Π.Ο η οποία κοινοποιήθηκε στις ομάδες από την Παρασκευή, αναβλήθηκε και αυτή η αγωνιστική, επειδή πολλοί σύλλογοι δεν θα μπορούσαν να μεταβούν στις αντίπαλες έδρες λόγω του αποκλεισμού των δρόμων από τα μπλόκα των απεργών αγροτών.

Μεταγραφική ενίσχυση.

H επίθεση της ομάδας ενισχύθηκε με  την απόκτηση του 22χρονου ποδοσφαιριστή Άνθιμου Σελάλα. Ο νεαρός επιθετικός έχει αγωνιστεί  στις ομάδες Λάσι (Α’ Εθνική Αλβανίας) σε Άτλας, Καλαμωτή, Αστέρα Βάρης, Λάσι (Α’ Εθνική Αλβανίας), Άτλα,  Δάφνη και ΑΠΟ Χίος.

Η διοίκηση κατέβαλλε προσπάθειες να αποκτήσεις και άλλους παίκτες, αλλά όπως δήλωσε ο προπονητής Μανώλης Παπαδόπουλος, δεν έγινε δυνατό γιατί αυτή την περίοδο είναι πολύ δύσκολο για τους παίκτες να αποφασίσουν να αγωνιστούν σε ομάδα της επαρχίας.

Γυμναστής 

Η διοίκηση του Κανάρη έκανε μ ία κίνηση που θα βοηθήσει την ομάδα. Ο  γυμναστής Γιώργος Μονιός εντάχθηκε  στο προπονητικό επιτελείο της ομάδας μέχρι το τέλος του φετινού πρωταθλήματος και ανέλαβε τον ευαίσθητο τομέα της φυσικής κατάστασης των ποδοσφαιριστών. Στο διάστημα αυτό οι ποδοσφαιριστές της ομάδας των Νενήτων θα έχουν  τη δυνατότητα να γυμνάζονται δωρεάν στο γυμναστήριο Body Vibe.

Είναι μια σωστή κίνηση η οποία θα έπρεπε να έχει γίνει νωρίτερα.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ