Αθλητισμός

18/12/15 19:12

τελ. ενημ.: 18/12/15 19:12

Ένα μήνα «ρεπό»

ΔΙΑΚΟΠΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ

Μετά την ολοκλήρωση των εννέα πρώτων αγωνιστικών, διακόπτεται το πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής κατηγορίας ανδρών για τις ανάγκες προετοιμασίας της Εθνικής Ομάδας.  Το πρωτάθλημα θα αρχίσει πάλι  στις 30 Ιανουαρίου και  στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής ο Όμιλος θα ταξιδέψει στην Πάτρα όπου θα αντιμετωπίσει  τη Ν.Ε Πατρών. Η συγκομιδή βαθμών και η θέση δεν είναι οι καλύτερες που θα μπορούσε να έχει, αλλά σαφώς η ομάδα είναι μέσα στους στόχους της.

Η διακοπή βρίσκει την ομάδα του ΝΟΧ στην 8η θέση με συγκομιδή 11 βαθμών και παρουσιάζει ένα  καλό αγωνιστικό πρόσωπο, έχει δώσει σαφή δείγματα βελτίωσης από αγώνα σε αγώνα.

Είναι πολύ κοντά στο στόχο που έχει θέσει για τερματισμό μέσα στην πρώτη εξάδα, για να αποφύγει τη διαδικασία των play outκαι δείχνει ότι μπορεί να τερματίσει και σε καλύτερη θέση. Όμως δεν έχει κριθεί τίποτα, όλα είναι ρευστά και πρέπει να δώσει κάτι παραπάνω για να πάει καλύτερα.

Στην 9η θέση ακολουθεί με δύο βαθμούς διαφορά το Παλαιό Φάληρο με 9 β., ενώ μια θέση πάνω από το ΝΟΧ, στην 7η,  ακολουθεί η Γλυφάδα με  12 βαθμούς μόλις ένα βαθμό διαφορά.

Όμως από την 8η έως και την 4η και 5η θέση όλα παίζονται αφού ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ που τις κατέχουν έχουν μαζέψει 16 βαθμούς. Το πρωτάθλημα είναι συναρπαστικό, οι περισσότερες ομάδες  είναι περίπου της ίδιας δυναμικότητας και στους περισσότερους αγώνες το αποτέλεσμα εξαρτάται από την μέρα που βρίσκονται οι αντίπαλοι . Με αυτό το9 δεδομένο ο ΝΟΧ είναι μέσα στους στόχους του και μπορεί να πάει ακόμη καλύτερα, αν συνεχίσει να δείχνει την ίδια συνεχή βελτίωση.

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση