30.4.2024 15:08

Ελληνοτουρκικοί αγώνες βόλεϊ στη Χίο στις 10 και 11 Μαΐου (Video)

Ο Σύλλογος Ε.Ε.Δ.Δ & Τ.Ε.Κ θα οργανώσει φιλικούς γυναικείους αγώνες βόλεϊ στις 10 και 11 Μαΐου με την συμμετοχή του Νηρέα Καρδαμύλων, τον Φιλαθλητικό Όμιλο Καμποχώρων, την Karsiyaka και την Altay οι οποίες είναι από την Σμύρνη.

Οι αγώνες θα γίνουν στο κλειστό γήπεδο της πόλης και η είσοδος είναι ελεύθερη. Για την πραγματοποίηση των αγώνων υπήρξε η υποστήριξη του Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού κ. Καλτάκη για λογαριασμό της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, του Αντιδημάρχου Τουρισμού κ. Χριστάκη εκ μέρους του Δήμου Χίου καθώς και του Δήμου Σμύρνης.

Οι αγώνες γίνονται στα πλαίσια της ελληνοτουρκικής συνεργασίας και φιλίας και αναμένονται οπαδοί από την Σμύρνη οι οποίοι θα έρθουν για να υποστηρίξουν τις ομάδες τους.

Επίσης αυτό θα βοηθήσει να κινηθεί παραπάνω τουριστικά το νησί σε τριήμερο που κανονικά δεν αναμένονται πολλές αφίξεις τουριστών για διαμονή 2 διανυκτερεύσεων.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

Tags: Βόλεϊ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ