6.6.2017 11:17

Εκλογές και στο βάθος Γ. Αναδιώτης για το Ν.Ο. Χίου

Με το βλέμμα στην επόμενη μέρα βρίσκονται στο Ναυτικό Όμιλο Χίου καθώς ολοκληρώνεται την επόμενη εβδομάδα η θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου υπό την προεδρία του Άγγελου Μελέκου και ξεκινούν οι διαδικασίες ανάδειξης νέου συμβουλίου.

Η τελευταία 4ετία δεν ήταν καθόλου εύκολη για το μεγαλύτερο σωματείο του νησιού καθώς η οικονομική κρίση οδήγησε στον περιορισμό δράσεων και σε μία εσωστρέφεια που δεν απέφερε τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα, ωστόσο όλοι αναγνωρίζουν ότι ακόμη και σε ένα ασφυκτικό, οικονομικά, πλαίσιο λειτουργίας, οι στόχοι του σωματείου δεν επηρεάστηκαν, η ομάδα πόλο Ανδρών παρέμεινε στην Α1 εθνική κατηγορία και το Τμήμα Ιστιοπλοΐας κατάφερε μεγάλες διακρίσεις.

Η ώρα λειτουργεί αντίστροφα όμως για το Ν.Ο. Χίου που καλείται να φέρει κοντά ανθρώπους που αγαπούν την ομάδα για να στελεχώσουν το νέο σχήμα.

Σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται η επιστροφή στα διοικητικά του μέχρι πριν λίγα χρόνια προέδρου Παν. Παππή που έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον επαναδραστηριοποίησης στα του Ν.Ο. Χίου, ενώ αβέβαιο ακόμη παραμένει αν θα βρίσκονται στο νέο συμβούλιο μέλη του απερχόμενου συμβουλίου.

Πάντως έντονη είναι η αίσθηση ότι για την θέση του προέδρου του Δ.Σ. προορίζεται ο Έφορος Ιστιοπλοϊας Γ. Αναδιώτης, που έχει συμβάλει μέχρι σήμερα τα μέγιστα για την ανάδειξη του τμήματος.

Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν στις 14 Ιουνίου, στις 19.00 στις εγκαταστάσεις της Ιστιοπλοΐας με 5 θέματα στην Ημερήσια Διάταξη, μεταξύ των οποίων ο Απολογισμός Πεπραγμένων της απερχόμενης διοίκησης και η ανάδειξη νέου Δ.Σ.   

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα στις 20.00.

 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ