Αθλητισμός

6/6/17 11:17

τελ. ενημ.: 6/6/17 11:17

Εκλογές και στο βάθος Γ. Αναδιώτης για το Ν.Ο. Χίου

Με το βλέμμα στην επόμενη μέρα βρίσκονται στο Ναυτικό Όμιλο Χίου καθώς ολοκληρώνεται την επόμενη εβδομάδα η θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου υπό την προεδρία του Άγγελου Μελέκου και ξεκινούν οι διαδικασίες ανάδειξης νέου συμβουλίου.

Η τελευταία 4ετία δεν ήταν καθόλου εύκολη για το μεγαλύτερο σωματείο του νησιού καθώς η οικονομική κρίση οδήγησε στον περιορισμό δράσεων και σε μία εσωστρέφεια που δεν απέφερε τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα, ωστόσο όλοι αναγνωρίζουν ότι ακόμη και σε ένα ασφυκτικό, οικονομικά, πλαίσιο λειτουργίας, οι στόχοι του σωματείου δεν επηρεάστηκαν, η ομάδα πόλο Ανδρών παρέμεινε στην Α1 εθνική κατηγορία και το Τμήμα Ιστιοπλοΐας κατάφερε μεγάλες διακρίσεις.

Η ώρα λειτουργεί αντίστροφα όμως για το Ν.Ο. Χίου που καλείται να φέρει κοντά ανθρώπους που αγαπούν την ομάδα για να στελεχώσουν το νέο σχήμα.

Σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται η επιστροφή στα διοικητικά του μέχρι πριν λίγα χρόνια προέδρου Παν. Παππή που έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον επαναδραστηριοποίησης στα του Ν.Ο. Χίου, ενώ αβέβαιο ακόμη παραμένει αν θα βρίσκονται στο νέο συμβούλιο μέλη του απερχόμενου συμβουλίου.

Πάντως έντονη είναι η αίσθηση ότι για την θέση του προέδρου του Δ.Σ. προορίζεται ο Έφορος Ιστιοπλοϊας Γ. Αναδιώτης, που έχει συμβάλει μέχρι σήμερα τα μέγιστα για την ανάδειξη του τμήματος.

Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν στις 14 Ιουνίου, στις 19.00 στις εγκαταστάσεις της Ιστιοπλοΐας με 5 θέματα στην Ημερήσια Διάταξη, μεταξύ των οποίων ο Απολογισμός Πεπραγμένων της απερχόμενης διοίκησης και η ανάδειξη νέου Δ.Σ.   

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα στις 20.00.

 

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση