Αθλητισμός

8/8/17 11:50

τελ. ενημ.: 8/8/17 11:50

Έκλεισαν κι έρχονται κι άλλοι στον Ναυτικό Όμιλο Χίου

ΕΤΟΙΜΟΙ να υπογράψουν Πανταζόπουλος και Ρουστάμοφ

Διαφορετική ομάδα από πέρυσι θα έχει, όπως όλα δείχνουν, η Χίος την επόμενη χρονιά.

Ο ΝΟΧ ουσιαστικά θα κάνει προπόνηση μόνιμα στην Αθήνα, αφού όλοι οι παίκτες που έχει κλείσει είναι Αθηναίοι, και οι ξένοι αναμένεται να μείνουν στην Αθήνα κι αυτοί.

Αναλυτικά, χθες συμφώνησε και ο Καλογεράκος, που μετά την επιτυχημένη του πορεία στον ΠΑΟ τα τελευταία 3 χρόνια, αποχώρησε κι αυτός από τους πράσινους. Ο Παντελής αγωνίζεται κατά βάση στην άμυνα στα 2 μέτρα, αλλά μπορεί να παίξει και στην περιφέρεια. Είχε πολλές προτάσεις αλλά τελικά διάλεξε αυτή της Χίου.

Εκτός από τον Καλογεράκο, η Χίος είναι πάρα πολύ κοντά στην απόκτηση του 20χρονου Γιάννη Πανταζόπουλου που ανήκει στον ΠΑΟ, και πέρυσι έπαιξε στον Πανιώνιο. Από τον ΠΑΟ φαίνεται ότι δεν έχουν αντίρρηση για την εκ νέου μετακίνησή του.

Αλλη μια κίνηση είναι αυτή με τον Κίριλ Ρουστάμοφ, τον Ουζμπέκο περιφερειακό που βγήκε 1ος σκόρερ στο Παγκόσμιο Νέων ανδρών πριν από 2 χρόνια στο Αλματι. Ο Ρουστάμοφ αγωνίζεται κατά βάση στην αριστερή πλευρά της περιφέρειας, αλλά παίζει και δεξιά. Εχει πολύ καλό σουτ και γενικά είναι παίκτης που θέλει συνεχώς την μπάλα για να δημιουργεί.

Εκτός από τους παραπάνω, η Χίος έχει προσθέσει κι άλλους παίκτες στην φετινή σύνθεση.

Πολύ σημαντική είναι η απόκτηση του Καραμπέτσου. Ο Φίλιππος σίγουρα θα βοηθήσει πολύ στο τέρμα όπου παρέμεινε και ο Αιβαλιώτης.

Για την άμυνα στον φουνταριστό, εκτός από τον Καλογεράκο, αποκτήθηκε και ο Καζάζης από τον Εθνικό.

Για την περιφέρεια, παρέμεινε ο Τεσάνοβιτς για 3η συνεχή σεζόν, και αποκτήθηκε και ο Πέττας από το Π. Φάληρο. Πολύ σημαντική προσθήκη είναι και αυτή του Παπούκα από την Γλυφάδα.

Αποχώρησαν οι Γκιουβέτσης, Καλής και Μοροχλιάδης, ενώ έχει γίνει πρόταση και στον ΜάνθοΒουλγαράκη.

Γενικά, το ρόστερ της Χίου είναι πολύ καλύτερο από πέρυσι. Το πρόβλημα είναι ο χώρος όπου θα πρέπει να κάνει προπόνηση η ομάδα, αφού είναι γνωστό ότι στην Αθήνα, τα κολυμβητήρια είναι περιορισμένα και γεμάτα από παιδιά των τοπικών ομάδων.

Ο Λαζαρίδης πάντως θέλει να ξεκινήσει την προετοιμασία στις 28 Αυγούστου, και αυτή μάλλον θα γίνει στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας.

 

Πηγή: pisinanet.gr 

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση