29.5.2014 14:08

"Εις σάρκα μίαν"

Η Π.Α.Χ, η πιο επιτυχημένη ποδοσφαιρική ακαδημία του νησιού και ο Α.Π.Σ. Λαίλαπας, ο ιστορικός σύλλογος της πόλης, ενώνουν τις δυνάμεις τους με στόχο τη δημιουργία ενός ισχυρού αθλητικού-ποδοσφαιρικού ομίλου στη Χίο.

Η ίδια αντίληψη για την ανάπτυξη του αθλήματος, οι κοινές ιδέες και αρχές, καθώς και ο κοινός στόχος, αποτελούν τα συνδετικά υλικά της συνεργασίας που ξεκινά.

Τα δύο μέρη συμμετέχουν στη συνεργασία με εξίσου σημαντικούς, αλλά και παράλληλα διακριτούς ρόλους: Η ΠΑΧ αναλαμβάνει, αποκλειστικά για το Λαίλαπα, το ρόλο της εκμάθησης του αθλήματος σε νεαρούς ποδοσφαιριστές, ενώ ο Λαίλαπας θα αποτελεί τη συνέχεια της προσπάθειας που γίνεται στην ακαδημία στο επίπεδο των ανδρών, ώστε να δημιουργηθεί σε βάθος χρόνου μια ισχυρή ποδοσφαιρική ομάδα στο νησί.

«Τα δείγματα γραφής που έχουν δείξει οι δύο ομάδες στην πορεία τους στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Χίου είναι η μεγαλύτερη εγγύηση για την επίτευξη των στόχων της συνεργασίας τους. Λεπτομέρειες της συνεργασίας θα ανακοινωθούν στην κοινή συνέντευξη που θα παραθέσουν οι δύο ομάδες την ερχόμενη εβδομάδα» αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι δύο ομάδες.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ