22.10.2014 11:56

"Είναι γνωστή σε όλους η επιτυχημένη θητεία Παππή"

ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΟΘΕΣΗ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Ν.Ο. ΧΙΟΥ

Ανακοίνωση με την οποία ξεκαθαρίζει ότι ουδέποτε υπήρχε πρόθεση να ασκηθεί κριτική στα πεπραγμένα της θητείας Παν. Παππή στη διοίκηση του Ν.Ο. Χίου, εξέδωσε το συμβούλιο του αθηλτικού σωματείου. 

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται, ουδέποτε υπήρξε ζήτημα να ασκηθεί οποιασδήποτε μορφή κριτικής στον κ. Παππή και στα προηγούμενα συμβούλια, όπως και το ότι δεν ήταν στις προθέσεις του προπονητή η αναφορά σε συγκεκριμένη αγωνιστική περίοδο, αλλά γενικότερα. 

Αναλυτικά στην ανακοίνωσή του το Δ.Σ. του Ν.Ο. Χίου αναφέρει: 

"Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΝΟ Χίου σχετικά με την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Αντιπρόεδρος του Ομίλου και πρώην πρόεδρος κ. Παναγιώτης Παππής θα ήθελε να γνωστοποιήσει τα παρακάτω:

Δεν υπήρχε καμία πρόθεση από μέρους του προπονητή του Ομίλου κ. Τζώρτζεβιτς αλλά και των υπολοίπων μελών του Δ.Σ. να μειώσουν ή να σχολιάσουν αρνητικά, την παρουσία και προσφορά του κ. Παναγιώτη Παππή στο διάστημα της Προεδρίας του σε ότι αφορά την δραστηριότητα των Ακαδημιών.

Είναι γνωστό προς όλους ότι από την περίοδο όπου ανέλαβε ο κ. Παππής την προεδρία του ΝΟΧ, υπήρξε έντονη δραστηριότητα στις Ακαδημίες και στα Ηλικιακά τμήματα, με αποκορύφωμα το πρωτάθλημα Ελλάδος που κατέκτησε η ομάδα μας μίνι παίδων το 2012.

Η συγκεκριμένη τοποθέτηση του κ. Τζώρτζεβιτς δεν αναφέρονταν στο ΝΟΧ αλλά στις υποδομές και στο ενδιαφέρον που δείχνουν γι αυτές οι περισσότερες ομάδες της Α1 Πόλο Ανδρών.

Οπότε είναι ξεκάθαρο ότι δεν υπήρξε πρόθεση τόσο από τον κ. Τζώρτζεβιτς όσο και από την Διοίκηση να υποτιμήσουν ή να αναιρέσουν το όποιο έργο έχει γίνει από τις προηγούμενες Διοικήσεις του Ομίλου και ειδικότερα σε αυτή την οποία ηγείτο ο κ. Παππής, σε ότι αφορά τα τμήματα υποδομών.

Θεωρούμε ότι ο πρώην Πρόεδρος του Ομίλου και νυν Αντιπρόεδρος είναι πάντα κοντά στις προσπάθειες που κάνουμε όλοι για να βρίσκεται ο ΝΟΧ στην κορυφή των ομάδων του ναυταθλητισμού του Αιγαίου και όχι μόνο. Γι αυτό όλοι μαζί πρέπει να δουλέψουμε ο καθένας από το δικό του μετερίζι για να βρίσκεται εκεί που του αξίζει ο Όμιλος, στον οποίο καθημερινά δραστηριοποιούνται εκατοντάδες παιδιά του νησιού μας, παίρνοντας τα πρώτα ερεθίσματα για τον αθλητισμό και τον ναυταθλητισμό ειδικότερα".

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ