Αθλητισμός

16/10/15 12:19

τελ. ενημ.: 16/10/15 12:19

Έχουν γήπεδο και δεν έχουν

ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑΜΩΤΗ

Μεγάλα προβλήματα με την έλλειψη έδρας, αντιμετωπίζουν ο Ατρόμητος Αγ. Γεωργίου και η Καλαμωτή. Τα γήπεδα τους έχουν χαρακτηριστεί ακατάλληλα και οι δύο ομάδες αναγκάζονται να χρησιμοποιούν ως έδρες το στάδιο Χίου και το γήπεδο Δαφνώνα η πρώτη και το γήπεδο Νενήτων η δεύτερη.

«Χάνουμε πολύ από τη δυναμική μας και από τη στήριξη των φιλάθλων μας», λένε οι παράγοντες τους.

Ατρόμητος

Στον αγώνα της περασμένης Κυριακής στο γήπεδο του Δαφνώνα, παράγοντες του Ατρόμητου απορούσαν  πως δεν αδειοδοτήθηκε  το γήπεδο τους που είναι μεγαλύτερο και με καλά αποδυτήρια και κερκίδες, ενώ αντίθετα πήρε άδεια το γήπεδο του Δαφνώνα που γενικότερα, όπως υποστηρίζουν είναι σε υποδεέστερη κατάσταση από το δικό τους, σε όλους τους τομείς.

Καλαμωτή

Το γήπεδο της Καλαμωτής απορρίφθηκε επειδή δεν έχει ολοκληρωμένη περίφραξη και τα αποδυτήρια του είναι σε άσχημη κατάσταση. Το θέμα της περίφραξης θα λυθεί σύντομα. Ο δήμος Χίου έχει ήδη εγκρίνει και δημοπρατήσει το έργο. Όμως η επισκευή των αποδυτηρίων δεν προχωράει. Το έργο απεντάχθηκε από χρηματοδοτικό πρόγραμμα και η διοίκηση του συλλόγου καλείται να βρει 6.000 ευρώ και να πραγματοποιήσει τις επισκευές με δικές της ενέργειες.

Το διοικητικό συμβούλιο βλέπει ως μόνη σανίδα σωτηρίας τους συγχωριανούς. Τους έχει ενημερώσει για το πρόβλημα και έχει  ζητήσει την οικονομική στήριξη τους, για να επιστρέψει η ομάδα στο Ισιδωρίδειο γήπεδο όσο το δυνατόν συντομότερα.  

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση