11.7.2017 10:29

Έχουμε ανάγκη από τέτοιες πρωτοβουλίες

Η ΜΑΡΙΑ ΤΣΟΥΡΗ και το Beach Water Polo έδωσαν στο νησί την ευκαιρία να διασκεδάσει αθλητικά

Χαμόγελα, γέλια, αστεία περιστατικά αλλά και πολύ υδατοσφαίριση είχε η διοργάνωση “Beach Water Polo” που πραγματοποιήθηκε στο Μέγα Λημνιώνα το Σάββατο και την Κυριακή, δίνοντας την ευκαιρία σε δεκάδες παλαίμαχους και εν ενεργεία υδατοσφαιριστές να μπουν στον θαλάσσιο στίβο αυτή τη φορά και να αποδείξουν ότι ακόμη μπορούν να προσφέρουν θέαμα.

Μικροί και μεγαλύτεροι έπεσαν στην μάχη για μια θέση... στον ήλιο, μπροστά σε συγγενείς και φίλους που παρακολουθούσαν την διεξαγωγή του τουρνουά κάτω από την «Veggera”, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα τον καλοκαιρινό ήλιο και το σπορ που αγάπησαν.

Η διοργάνωση ήταν απόλυτα πετυχημένη. Από τα αναμνηστικά που μοιράστηκαν για τις ανάγκες του αγώνα μέχρι τα δώρα που δόθηκαν (Mastic Spa από τον Γιώργο Σόδη) αλλά και την αθλητική προετοιμασία, όλοι έμειναν ευχαριστημένοι και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά, οπότε και το τουρνουά κατά πάσα πιθανότητα θα επιστρέψει για νέες μάχες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην διοργάνωση δεν συμμετείχαν μόνο Χιώτες αθλητές και αθλήτριες αλλά έφθασαν και από άλλα μέρη της Ελλάδας, της Ευρώπης, ακόμη και μία ομάδα γυναικών από την Αυστραλία (!), δείγμα του πόσο όμορφα συνδυάζεται ο αθλητισμός με τον τουρισμό και την ψυχαγωγία σε μία εποχή που το νησί έχει απόλυτη ανάγκη από επισκέπτες.

Για την ιστορία, πρώτη ομάδα αναδείχθηκαν τα «Παλτά» τα οποία αποτελούνταν από τους: Στέλιο Μιμίδη, Νίκο Ντούλο, Μιχ. Μιμίδη, ΣαράντοΚαραβά, Κων/νο Κώστα και Στ. Φερελή. 

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ