27.3.2012 18:51

Διπλό πανελλήνιο ρεκόρ από το Μαρίνο

• ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ Α.Ο.Α. ΣΤΟΥΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ

 
Με μετάλλια, διακρίσεις και δυο πανελλήνια ρεκόρ επέστρεψε η αγωνιστική ομάδα Τεχνικής Κολύμβησης του Αθλητικού Ομίλου Αιγαίου από τους Χειμερινούς Αγώνες Νοτίου Ελλάδας που έγιναν στο Παπαστράτειο Κολυμβητήριο στον Πειραιά στις 17 και 18 Μαρτίου.
Τα πανελλήνια ρεκόρ πέτυχε ο Βαγγέλης Μαρίνος στα 50 διπλά πέδιλα με χρόνο 0.19.98 και στα 100 διπλά πέδιλα με χρόνο  0,45,97.  Πολύ σπουδαίος χρόνος είναι αυτός των 50 μέτρων, που βρίσκεται ανάμεσα στους καλύτερους στον  κόσμο, αφού το παγκόσμιο ρεκόρ είναι 0.19.35  και η καλύτερη παγκοσμίως φετινή επίδοση είναι 0.19.78 .
Η ομάδα του Α.Ο. Αιγαίου συμμετείχε με 23 αθλητές και πήρε την 2η θέση στην βαθμολογία των αγοριών, την 4η θέση στην βαθμολογία των κοριτσιών και την 2η θέση στη γενική βαθμολογία με 416 βαθμούς.
Πολύ καλά πήγε ολόκληρη η ομάδα που προετοιμάζεται για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανοικτής  Κατηγορία (11 με 13 Μαΐου) και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κατηγοριών που θα γίνει αρχές Ιουλίου.

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ