Αθλητισμός

4/11/14 12:40

τελ. ενημ.: 4/11/14 12:40

Δίκαιη πρωτιά

ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΕΟΝΤΑ, 2-0 ΤΙΣ ΚΑΡΥΕΣ

Την πρώτη του νίκη πέτυχε ο Λέοντας, αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα. Η ομάδα των Καρυών δεν κατάφερε να συνεχίσει το καρέ των καλών αποτελεσμάτων, ήταν κατώτερη του αναμενομένου και ηττήθηκε δίκαια.

Τα γκολ

1`: Ο Στ. Μίμαρος ανοίγει το σκορ 1-0 για το Λέοντα, με δυνατό σουτ.

35`: Δοκάρι για τις Καρυές, σε σουτ του Καλογερά.

68`:  Ο Υψηλάντης με δυνατό μακρινό σουτ διαμορφώνει το τελικό 2-0

75`και 84`: Αποβάλλονται με δεύτερες κίτρινες κάρτες οι Παπαμιχαλόπουλος και Αφενδής των Καρυών.

Καλή η διαιτησία των Επιτροπάκη,  Αντωνιάδη, Σύριου

ΛΕΩΝ: Συρρής, Προγούλης, Δρίζος, Ρίκος (80` Ιακωβίδης), Μπουγιούκας Γκοκτσάϊ, Μίμαρος Δ. (60` Αρνιώτης), Ζαννίκος, Μίμαρος Στ. Υψηλάντης, Χαβιάρας.

ΚΑΡΥΕΣ: Τσουρής, Μουτάφης (71` Ζώης), Αφενδής, Μπαστιάνος Μ., Παπαμιχαλόπουλος, Μπακαρόζος, Καρανικόλας, Κάρμαντζης (52` Ρούσσος), Καλογεράς, Μπαστιάνος Ι., Ξενάκης (71` Λιτσάκης).

ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ

ΣΤ. ΜΙΜΑΡΟΣ (ΛΕΩΝ)

Το γρήγορο γκολ του στο πρώτο λεπτό βοήθησε ψυχολογικά το Λέοντα να φτάσει στη νίκη.

OI ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

ΛΑΓΑΡΗΣ Ν. (ΚΑΡΥΕΣ)

«Τον αγώνα τον χάσαμε εμείς. Δεχθήκαμε το πρώτο γκολ στο πρώτο λεπτό, αν και προσπαθήσαμε δεν καταφέραμε να ισοφαρίσουμε, καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη έπαιξε το δοκάρι που είχαμε, αν έμπαινε γκολ θα άλλαζε η ροή του αγώνα. Οι αποφάσεις του διαιτητή ήταν σωστότατες, οι αποβολές χωστές, συγχαρητήρια στη διαιτησία. Δεν είχαμε την καλή απόδοση των προηγούμενων αγώνων και γι’ αυτό ηττηθήκαμε. Ο Λέων ήταν καλύτερος και νίκησε».

ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ Γ.(ΛΕΩΝ)

«Παίξαμε αποφασισμένοι να νικήσουμε, μπήκαμε δυνατά, προηγηθήκαμε και ευτυχώς καταφέραμε να διατηρήσουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Είχαμε ευκαιρίες να πετύχουμε μεγαλύτερο σκορ. Το γρήγορο γκολ μας βοήθησε ψυχολογικά, είχαμε αρκετές απουσίες, αλλά όσοι έπαιξαν έδειξαν ότι δουλεύουμε σωστά. Δεν θα επαναπαυθούμε, δεν έχουμε πετύχει τίποτα, θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και είμαι σίγουρος ότι στη συνέχεια θα έλθουν και άλλες νίκες».

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση