31.1.2014 12:42

Διαζύγιο πίτας – τελικού

Τελικά, ενώ ήταν προγραμματισμένο να γίνουν μαζί η κοπή της πίττας και ο Τελικός του Κυπέλλου, από την Τοπική Επιτροπή Καλαθοσφαίρισης ορίστηκαν σε διαφορετικές ημερομηνίες.
Αύριο Σάββατο στις 17:30 στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Χίου θα πραγματοποιηθεί η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας. Στα πλαίσια της εκδήλωσης θα απονεμηθούν τα έπαθλα στις πρωταθλήτριες ομάδες και στους πρώτους σκόρερ των πρωταθλημάτων της αγωνιστικής περιόδου 2012-2013.
Ο τελικός του Κυπέλλου Όμηρος – ΒΑΟΛ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου στο κλειστό των Καμποχώρων  στις 18.00. Η ημερομηνία που βρέθηκε «βολεύει» από όλες τις πλευρές. Ο μεν ΒΑΟΛ κανονικά θα έπαιζε στην Μυτιλήνη αλλά ο Παπάδος Γέρας έχει αποσυρθεί από το Πρωτάθλημα ενώ ο αγώνας ΝΟΘ- Όμηρος θα γίνει 1 Φεβρουαρίου, αντί 15, στις 19.00 στο κλειστό αντί 15  Φεβρουαρίου.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ