21.2.2012 13:44

«Δεν μπορώ να δουλέψω όπως πρέπει»

Ο Β. ΡΟΥΠΑΚΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΝΟΧ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΗ ΧΗΜΕΙΑ ΤΟΥΣ

Ο Β. Ρούπακας δεν εθελοτυφλεί, βλέπει ότι η ομάδα δεν είναι σε καλή κατάσταση και επισημαίνει ότι μέχρι στιγμής οι παίκτες δεν έχουν κατορθώσει να διαχειριστούν σωστά την πίεση που ασκεί ο στόχος του πρωταθλητισμού, την οποία όπως τονίζει πρέπει να μάθουν να διαχειρίζονται. Επαναλαμβάνει και πάλι, ότι η ομάδα δεν έχει αποκτήσει ομοιογένεια, χημεία και τακτική, επειδή λόγω ειδικών συνθηκών με τους διεθνείς και τους τραυματισμούς  δεν έχει δουλέψει σχεδόν καθόλου με όλους τους παίκτες μαζί και επειδή στην Αθήνα προπονούνται με πολύ δύσκολες συνθήκες. Πιστεύει όμως ότι όλα αυτά τα προβλήματα θα ξεπεραστούν και το Μάιο η ομάδα θα είναι στην κατάσταση που πρέπει για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα στα πλέϊ οφ.
«Προφανώς δεν έχουμε καταφέρει να ξεπεράσουμε την ήττα από τη Βουλιαγμένη, δεν είχαμε χρόνο, αλλά έχουμε συζητήσει πολύ, έχουμε δει τα λάθη μας και θα προσπαθήσουμε να τα διορθώσουμε. Είναι δεδομένο ότι η ομάδα δεν είναι σε καλή κατάσταση, μετά από τον αγώνα με τον ΠΑΟ έχουμε δείξει ένα κακό πρόσωπο. Ξεκινήσαμε καλά, κολλήσαμε στην επίθεση, αλλά δεν είχαμε πρόβλημα στην άμυνα. Ο Πανιώνιος προσπαθούσε με άναρχο παιχνίδι και μεγάλες μπαλιές να βρεί το φουνταριστό, αλλά το πρόβλημα μας ήταν στην επίθεση. Όταν πάει καλά ο τερματοφύλακας της αντίπαλης ομάδας κολλάμε, έχουμε παίκτες που είναι καλοί, με τη μπάλα μπορούν να  κάνουν μαγικά, γι’ αυτό ήλθαν και στη Χίο, αλλά δεν είναι σε καλή κατάσταση. Όμως έχουμε και πάρα πολύ μεγάλη πίεση και πρέπει να μάθουμε να τη διαχειριζόμαστε. Με την εμπειρία που έχουμε αν δεν μπορούμε να διαχειριστούμε πιέσεις, δεν μπορούμε να μιλάμε για υψηλούς στόχους. Έχουμε πολύ καλούς παίκτες, έπρεπε να έχουμε καθαρίσει αυτό το παιχνίδι στις κόντρες, σε κάθε κόντρα είχαμε παίκτες παραπάνω και σε κάθε κόντρα δεν μπορούσαμε «να βρεθούμε» γιατί οι παίκτες  έχουν κάνει ελάχιστες προπονήσεις μαζί. Έχω κουραστεί  να λέω ότι οι ομάδες για να χτιστούν πρέπει να είναι όλοι οι παίκτες μαζί, να προπονούνται και εμείς στην Αθήνα δεν έχουμε κολυμβητήριο, μας έχουν τύχει πολλά προβλήματα. Ελπίζω κάποια στιγμή να προπονηθούμε όλοι  μαζί, να μπορέσουμε να κάνουμε τακτική ειδικά στην κόντρα. Κάποιοι λένε ότι δεν έχουμε φυσική κατάσταση. Στα δύο τελευταία παιχνίδια χτυπάμε συνέχεια στην κόντρα, το αν θα βάλουμε γκολ είναι θέμα επιλογών και καθαρού μυαλού. Το σίγουρο είναι ότι πρέπει να προπονηθούμε όλοι μαζί, να δουλέψουμε σε θέματα τακτικής, να βρούν οι παίκτες τη χημεία τους, να δέσει η ομάδα. Και πάλι τώρα φεύγουν οι διεθνείς, με αποτέλεσμα να δουλέψω ξανά με τους μισούς παίκτες. Δεν μπορώ να δουλέψω όπως θέλω, όμως δεν μπορούμε να κάνουμε και αλλιώς».

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ