Αθλητισμός

25/5/17 14:34

τελ. ενημ.: 25/5/17 14:34

«ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΥΠΟΜΟΝΗ»

Πριν από λίγες μέρες αγωνιζόμενη στα 10.000μ. του βελγικού πρωταθλήματος πέτυχε το όριο για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων στη Μπίντγκοτζ. Με την Εθνική να έχει μείνει για αρκετό καιρό εκτός προσκήνιου στις μεγάλες αποστάσεις των διεθνών διοργανώσεων (εκτός της Παππά), η πρωταθλήτρια Ειρήνη Μιχάλα αποτελεί τη νέα ελπίδα στο 10άρι και με χαρακτηριστικά την υπομονή και το πείσμα της, δείχνει πως το ευρωπαϊκό στην Πολωνία θα είναι μόνο η αρχή…

Γεννημένη στη Χίο ξεκίνησε από την κολύμβηση σε ηλικία πέντε ετών, μια επιλογή που ακολουθούν οι περισσότεροι στο νησί που έχει πολύ μεγάλη παράδοση στην υδατοσφαίριση. Τα χρόνια περνούσαν με την ίδια να συνεχίζει τις υδάτινες προπονήσεις της, μέχρι την άνοιξη του 2004 πριν από τους Ολυμπιακούς της Αθήνας. Το πρώτο ερέθισμα για το τρέξιμο δόθηκε από την τηλεόραση, όταν είδε αγώνες 3.000μ. στιπλ στην οθόνη και έτσι ξεκίνησε στην ομάδα Φιλοπρόοδος Όμιλος Βροντάδου.

«Όταν ξεκίνησα στο ΦΟΒ ήμασταν μόνο ο προπονητής κ. Νίκος Χούλης, ο Συμιριώτης και εγώ. Ποτέ δεν ήμουν από τα εξαιρετικά ταλέντα, ίσως αυτό να βοήθησε στο γεγονός ότι έτρεχα επειδή μου άρεσε. Είχα πολύ υπομονή και μου αρκούσε να βλέπω τον εαυτό μου να βελτιώνεται. Από μικρή ευχαριστιόμουν την ποιότητα χρόνου που έχω με τον εαυτό μου στα συνεχόμενα τρεξίματα. Με βοηθάει να σκέφτομαι καλύτερα. Βέβαια, όταν άρχισα να καταλαβαίνω ότι μπορώ να μπω στο συναγωνισμό, ενισχύθηκε το αίσθημα της επιθυμίας για βελτίωση των επιδόσεων. Είναι ωραίο να βλέπεις ότι η δουλειά που κάνεις φέρνει αποτέλεσμα», δήλωσε στο Sportsfeed η 20χρονη Μιχάλα, για τα πρώτα της βήματα στον κλασσικό αθλητισμό.

 

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση