29.3.2016 10:53

Βραβεύθηκαν οι πρώτοι των πρώτων

Ο ΣΕΓΑΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΙΒΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2015

«Οι προπονητές και οι αθλητές κρατάνε ζωντανό το στίβο στο νησί μας, η πολιτεία δεν βοηθάει καθόλου, γι’ αυτό τους αξίζον συγχαρητήρια και χειροκροτήματα». Με  αυτή τη δήλωση  ο πρόεδρος της Τ. Ε ΣΕΓΑΣ Χίου – Σάμου Πέτρος Φλάμος απέδωσε τα εύσημα στους πρωτεργάτες του στιβικού αθλητισμού της Χίου, που διακρίθηκαν σε πανελλήνιο επίπεδο. Στην εκδήλωση βράβευσης των αθλητών της τοπικής που πραγματοποιήθηκε στο ίδρυμα Μ. Τσάκος υπενθύμισε ακόμη  ότι ο ΣΕΓΑΣ είναι η πρώτη ομοσπονδία που ιδρύθηκε στην Ελλάδα και σ’ αυτήν  δημιουργήθηκαν και στη συνέχεια ανεξαρτητοποιήθηκαν και οι υπόλοιπες.  Ο Π. Φλάμος, ο μακροβιότερος πρόεδρος αθλητικής επιτροπής στη Χίο, επαίνεσε ιδιαιτέρα τη δουλειά που κάνουν οι αθλητές με πολύ δύσκολες συνθήκες και κάλεσε την πολιτεία άλλα και ιδιώτες χορηγούς να στηρίξουν την προσπάθεια που καταβάλλεται και να βοηθήσουν τον τοπικό αθλητισμό να παράγει το έργο με το οποίο έχουν γαλουχηθεί πολλές γενιές ανθρώπων. Ειδικό βραβείο απονεμήθηκε και στον ΦΟΒ  που κατάκτησε την υψηλότερη βαθμολογία και την πρώτη θέση  στην ετήσια κατάταξη του ΣΕΓΑΣ για  το 2015.

Η Τοπική Επιτροπή τίμησε και το σεβασμιότατο  μητροπολίτη  Χίου Μάρκο για την πολύτιμη και συνεπή  προσφορά του στον κλασσικό μας αθλητισμό αθλητισμό.

ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ
1. Μερούσης Χριστόφορος, 2. Κωστάκης Χριστόδουλο, 3. Συμιριώτης Κυριάκος 


ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ-ΝΕΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
1. Μαρής Νίκος                                                                     

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΦΗΒΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ
1.  Μιχάλα Ειρήνη,


ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ
1. Φρατζέσκος  Κωνσταντίνος, 2. Στείρος Γιώργος, 3. Μπράτσης Στυλιανός, 4. Τριπόδης Άγγελος, 5. Ιωάννου Ευτέρπη


ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α ́
1. Μονιούδης Γιώργος, 2. Μαθιούδη Ζηνοβία, 3. Τριπολίτης Νίκος


ΑΛΜΑ ΣΕ ΥΨΟΣ
1. Φώτη Μαρία, 2. Καλαμάρη Μαρία, 3. Παπαπαναγιώτου Κατερίνα.,4. Καλαμάκη Κλεοπάτρα ,5. Μανωλάκης Νίκος


ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΕΣ

Κακούσιου Μαρία.-Φουστέρη Ευτυχία . Μαθιουδη Ζηνοβία.- Καλαμάρη Μαρία και Γεωργούλης Φώτης  - Μανωλάκης Νίκος -  Κίτρινος Στέλιος και  Τζήκας-Σφακιανάκης Δημήτρης.

 

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ