Αθλητισμός

19/1/18 12:25

τελ. ενημ.: 19/1/18 12:25

Βούλικας – Τσουρής στους κορυφαίους της 12ης αγωνιστικής

ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΕΝΤΑΔΑ ο Τσουρής, καλύτερος προπονητής της αγωνιστικής ο Βούλικας.

Ολοκληρώθηκε η 12αγωνιστική της Γ’ Εθνικής, με το basketa.gr να παρουσιάζει την καλύτερη πεντάδα, αλλά και τον προπονητή της αγωνιστικής για τους δύο ομίλους του Νότου, στην οποία περιλαμβάνονται οι «δικοί μας» Βαγγ. Τσουρής και Παντ. Βούλικας.

«Ήταν «μαγικός» κι έκανε ό,τι ήθελε απέναντι σε μία άμυνα που έχει ως συνώνυμό της την πειθαρχία. Μαζί με τον Μάκη Αγγελίδη οδήγησαν το ΒΑΟΛ στο θρίαμβο επί του Εσπέρου Καλλιθέας, με τον ίδιο να… δίνει ρέστα με 19 πόντους και τρία τρίποντα, αναλαμβάνοντας ηγετικό ρόλο σε ένα τέτοιου είδους παιχνίδι. Είναι, μάλλον, αλήθεια ότι η έδρα της ομάδας της Χίου δίνει πολύ μεγαλύτερη δυναμική και πίστη στους παίκτες και ο Βαγγέλης Τσουρής αποτελεί την απόδειξη αυτού του ισχυρισμού», σχολιάζει η μπασκετική ιστοσελίδα για τον μπασκετμπολίστα.

Για τον Παντ. Βούλικα, προπονητή της αγωνιστικής, το basketa.gr σημειώνει:

«Η ομάδα του έχει κάνει την έδρα της ένα «φρούριο» που πολύ δύσκολα μπορεί να γνωρίσει «άλωση» και πραγματοποιεί μία υπέροχη σεζόν, ούσα κοντά αυτή τη στιγμή στο να χτυπήσει την «πόρτα» της τετράδας. Με τον Έσπερο Καλλιθέας, δε, κυριάρχησε από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό, «σκορπίζοντας» την άμυνά του και φέρνοντας το ματς στα δικά της μέτρα, για να πάρει μία νίκη που απέδειξε, για ακόμη μία φορά, πως μόνο τυχαία δεν είναι όσα έχει καταφέρει έως τώρα. Ο Παντελής Βούλικας πιστώνεται σε μεγάλο βαθμό τη δημιουργία αυτού του αξιοζήλευτου συνόλου».

Σχόλια άρθρου: 0

Δείτε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση